Luxe poolhouse

Een buitenzwembad of zwemvijver staat garant voor veel plezier in de zomermaanden. Maak de ervaring compleet met een luxe poolhouse in uw tuin. Zo realiseert u uw eigen ontspanningsruimte bij het zwembad.

Oase van rust in uw tuin

Een poolhouse is tegenwoordig veel meer dan alleen een zwembadhuisje met een opslagruimte voor de technische installatie van uw zwembad. Creëer uw eigen oase met een sauna, thuisspa, zonnebank of jacuzzi in uw tuin. Ziet u uzelf al ontspannen in uw eigen wellnessruimte? Ook een douche, kleedruimte en zelfs een gastenverblijf kunnen ingebouwd worden in uw luxe poolhouse.

Poolhouse op maat

Vos Tuinvisie creëert uw poolhouse helemaal op maat. Of u nu houdt van een strakke moderne of juist een klassieke uitstraling. Ook qua materialen zorgen we dat het poolhouse mooi aansluit bij het zwembad en bij de rest van de tuin. Een sfeervolle terrasoverkapping kan bovendien de overgang vormen tussen uw poolhouse en het zwembad om het plaatje compleet te maken.

Houten poolhouse voor een stijlvol effect

Poolhouses kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denkt uw aan een houten poolhouse van robuust Douglas of aan een stevig eiken poolhouse. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen graag uw poolhouse op maat en verzorgen zowel het ontwerp als de plaatsing van uw zwembadhuis van A tot Z.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw vraag of wens m.b.t. de tuin

Bel 0578-561015 of vul ons contactformulier in en wij bellen u graag terug.

Ook voor een op maat gemaakt tuinhuis, blokhut, veranda, carport of overkapping kunt u terecht bij Vos Tuinvisie. Profiteer bovendien van aantrekkelijke winterkortingen in de maanden januari en februari.

Offerte aanvragen?

Uw naam

Telefoon

Vos Tuinvisie

TuinKeur gecertificeerd
Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
KVKnr: 51751577

tel:0578-561015
fax:0578-561027

info@vostuinvisie.nl