Offerte aanvragen voor werkzaamheden in uw tuin?

Als u uw tuin opnieuw wilt laten aanleggen of u wilt het tuinonderhoud uitbesteden kunt u bij Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie een offerte aanvragen. U belt of mailt Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak en binnen korte tijd ontvangt u een offerte voor de tuinwerkzaamheden. Deze offerte omschrijft per onderdeel de tuinwerkzaamheden die u wilt uitbesteden.

U kunt een offerte aanvragen voor alle voorkomende werkzaamheden in de tuin, Vos Tuinvisie beschikt over alle kennis en ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud.

Offerte aanvragen voor tuinonderhoud

Heeft u weing tijd of ziet u het niet meer zitten om uw tuin zelf te onderhouden? Vos Tuinvisie uit Epe maakt graag een offerte en biedt u op deze manier hulp in de tuin. Dit kan gaan van één keer per jaar de beplanting in uw tuin snoeien tot het wekelijks maaien van uw gazon. Al onze hoveniers zijn vakkundig opgeleid en beschikken over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Het voordeel van regelmatig onderhoud aan de tuin is dat u een vaste hovenier krijgt toegewezen waardoor er een duurzame relatie onstaat tussen de medewerkers en u. Kijk voor meer informatie op onze tuinonderhoudspagina.

Offerte aanvragen voor tuinaanleg

U kunt een offerte aanvragen voor alle soorten tuinaanlegwerkzaamheden, dit kan kan van een stuk sierbestrating tot het aanplanten van de complete tuin. Al onze hoveniers bezitten een flinke dosis kennis en ervaring en bieden u graag hulp in de tuin. Alle benodigde tuinmachines zoals een minikraan, minishovel, trilplaten etc. hebben wij in eigen beheer waardoor wij de aanleg van de tuin binnen zeer korte termijn kunnen realiseren. Kijk voor meer informatie op onze tuinaanlegpagina.

Offerte voor een tuinontwerp of beplantingsplan

Bent u op zoek naar een goed plan voor uw tuin en wilt u een ontwerptekening of tuinschets?

Vos Tuinvisie kan u tegen een geringe vergoeding een tuinontwerp leveren zonder verdere verplichtingen, dit kan gaan van een simpele tuinschets tot een in detail uitgewerkt ontwerp inclusief matenplan en beplantingsplan. Vraag naar de mogelijkheden en kijk op onze tuinontwerppagina voor meer informatie.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

TuinKeur gecertificeerdBekijk onze vermelding op de website van TuinKeur
Vos Tuinvisie
Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
tel:0578-561015
fax:0578-561027
info@vostuinvisie.nl
www.vostuinvisie.nl
KVKnr: 51751577