Offerte aanvragen voor werkzaamheden in uw tuin?

Wilt u uw tuin opnieuw laten aanleggen of u wilt het tuinonderhoud uitbesteden? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie aan het juiste adres. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen kunnen bespreken en een offerte om maat kunnen opstellen voor de tuinwerkzaamheden. Al onze offertes omschrijven per onderdeel de tuinwerkzaamheden die u wilt uitbesteden.

Vos Tuinvisie, dé specialist voor al uw tuinwerkzaamheden

U kunt een offerte aanvragen voor alle voorkomende werkzaamheden in de tuin. Vos Tuinvisie beschikt over alle kennis en ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud, aanleg van zwemvijvers en zwembaden, het snoeien of kappen van bomen en de aanleg van tuinhuizen en overkappingen. Naast eenmalige opdrachten werken wij ook met abonnementen, zodat u ook langdurig op onze expertise en hulp kunt vertrouwen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Tuinonderhoud uitbesteden

Heeft u weinig tijd of ziet u het niet meer zitten om uw tuin zelf te onderhouden? Vos Tuinvisie uit Epe maakt graag een offerte en biedt u op deze manier hulp in de tuin. Dit kan gaan om één keer per jaar de beplanting in uw tuin snoeien tot het wekelijks maaien van uw gazon. Al onze hoveniers zijn vakkundig opgeleid en beschikken over zeer veel kennis en ervaring op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Het voordeel van regelmatig onderhoud aan de tuin is dat u een vaste hovenier krijgt toegewezen waardoor er een duurzame relatie ontstaat tussen de medewerkers en u. Kijk voor meer informatie op onze tuinonderhoud pagina.

Offerte voor tuinaanleg

U kunt een offerte aanvragen voor alle soorten tuinaanleg werkzaamheden, dit kan kan van een stuk sierbestrating tot het aanplanten van de complete tuin. Al onze hoveniers bezitten een flinke dosis kennis en ervaring en bieden u graag hulp in de tuin. Alle benodigde tuinmachines, zoals een minikraan, minishovel en trilplaten, hebben wij in eigen beheer waardoor wij de aanleg van uw tuin binnen zeer korte termijn kunnen realiseren. Kijk voor meer informatie op onze tuinaanleg pagina.

Tuinontwerp of beplantingsplan laten maken

Bent u op zoek naar een goed plan voor uw tuin en wilt u een ontwerptekening of tuinschets? Vos Tuinvisie kan voor u een tuinontwerp op maat maken. Dit kan gaan van een tuinschets, een 3D ontwerp of een tot in detail uitgewerkt ontwerp inclusief maten en een beplantingsplan. Vraag naar de mogelijkheden en kijk op onze tuinontwerp pagina voor meer informatie.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie komt graag bij u langs

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. Ook vijvers, zwembaden, tuinhuizen, overkappingen en boomverzorging vallen onder onze expertise. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder werken wij voor klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

TuinKeur gecertificeerdBekijk onze vermelding op de website van TuinKeur
Vos Tuinvisie
Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
tel:0578-561015
fax:0578-561027
info@vostuinvisie.nl
www.vostuinvisie.nl
KVKnr: 51751577