Overkapping, pergola en carport

Praktisch en stijlvol; kies voor een overkapping in uw tuin, waar u een sfeervolle plek creëert om te genieten van het buitenleven. Met een professioneel aangelegde tuinoverkapping of terrasoverkapping ontstaat al gauw één van de fijnste plekken van uw ‘thuis’. Een pergola of overkapping kunt u laten begroeien met lekker geurende klimplanten die in het voorjaar bloeien. Elk terras of buitenverblijf komt immers het mooist uit de verf met smaakvolle planten en wat groen.

Tuinoverkapping en terrasoverkapping

Bij de aanleg van een overkapping voor uw tuin is het belangrijk om solide en robuuste materialen te gebruiken. Een gammel bouwpakket van de bouwmarkt is meestal geen lang leven beschoren. Kiest u daarom voor duurzaamheid en laat uw terrasoverkapping of tuinoverkapping aanleggen door een expert. Vos Tuinvisie ontwerpt uw houten overkapping geheel naar wens en op maat. Onze vakmensen plaatsen de overkapping en kunnen, indien gewenst, meteen de tuinaanleg er omheen voor u verzorgen voor een schitterend en compleet eindresultaat.

Pergola

Een pergola is een stijlvolle tuin overkapping met een constructie van hout of steigerbuizen. Bovendien biedt de pergola ruimte aan klimplanten zoals kamperfoelie, blauweregen, jasmijn en klimrozen die langs de staanders de hoogte in kunnen groeien. Wij kunnen uw solide pergola van A tot Z voor u realiseren.  

Carport

Zoekt u een overkapping voor uw auto zodat u droog in- en uit kunt stappen? Vos Tuinvisie kan ook uw carport verzorgen. Met een op maat gemaakt ontwerp dat precies de juiste afmetingen heeft, met de deuren en eventuele kozijnen op de juiste plek, zodat uw carport een echte meerwaarde creëert voor uw huis.

Profiteer van winterkortingen in de maanden januari en februari!

Wilt u ook een carport, pergola of overkapping laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact op met Vos Tuinvisie voor een offerte van onze experts.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw vraag of wens m.b.t. de tuin

Offerte aanvragen?

Uw naam

Telefoon

Vos Tuinvisie

TuinKeur gecertificeerd
Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
KVKnr: 51751577

tel:0578-561015
fax:0578-561027

info@vostuinvisie.nl