Uw tuin winterklaar door de hoveniers van Vos Tuinvisie uit Epe

De zomer zit er weer op en de herfst treedt weer aan. Dit is het moment om een afspraak te maken met Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe om uw tuin winterklaar te laten maken. Wellicht denkt u dat dit wat aan de vroege kant is? Het is echter een goed plan om nu alvast een afspraak in te plannen voor het winterklaar maken van uw tuin. U bent er dan zeker van dat uw tuin er voor de winter weer keurig bij ligt.

Uw tuin winterklaar maken in Epe en omgeving.tuin winterklaar maken

Voor iedere tuin is het winterklaar maken erg belangrijk. Onze hoveniers inventariseren alle planten, bloemen en bomen en bepalen of deze wel of niet gesnoeid moeten worden. Het is belangrijk dat wij uw kuipplanten zoals Olijven en palmen naar binnen verhuizen en bepaalde struiken en bomen goed terugsnoeien voordat de eerste vorst in de grond zit. Bij het bepalen welke begroeiing in uw tuin wel of geen aandacht verdiend komt een hoop kennis kijken. Daarom zijn onze hoveniers allemaal vakkundig opgeleid!

Laat Vos Tuinvisie uit Epe uw tuin winterklaar maken

Wilt u graag een afspraak maken om uw tuin winterklaar te laten maken? Wij komen graag even langs om te bekijken hoe uw tuin erbij ligt en wat de precieze werkzaamheden omvatten. En natuurlijk stellen wij een nette offerte op zodat u weet waar u aan toe bent voordat we beginnen. Heeft u nog vragen die u eerst wilt stellen over het winterklaar maken van uw tuin? U kunt ons altijd bellen tijdens kantooruren op 0578 561015. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vostuinvisie.nl.

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen?

Uw naam

Telefoon

/acties/

Vos Tuinvisie

TuinKeur gecertificeerd
Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
KVKnr: 51751577

tel:0578-561015
fax:0578-561027

info@vostuinvisie.nl