• 3D tuinontwerp
  • 3D tuinontwerp
  • 3D tuinontwerp

3D tuinontwerp bij Vos Tuinvisie

Het kan lastig zijn om een voorstelling te maken van een tuinontwerp. Het is dan moeilijk in te beelden hoe een braakliggend stuk grond of een bestaand tuinontwerp omgegooid kan worden tot uw droomtuin. Met ons 3D tuinontwerpprogramma kan de hovenier de belevenis voor u al bijna levensecht maken.

Van tuinschets tot 3D tuinontwerp

Een eerste tuinschets of een meer uitgewerkte tuintekening bereiken vaak nog niet precies het beeld dat u voor ogen heeft. In overleg met de hovenier kan een 3D tuinontwerp gemaakt worden dat al uw wensen kan tonen op diverse tijdstippen. Het lichtplan kan meegenomen worden in het tuinontwerp waardoor u kunt zien hoe de tuin er in de avond uit kan komen te zien.

De tuin in beeld gebracht

Ook de verschillende seizoenen kunnen getoond worden in het 3D tuinontwerp. Welke bloemen bloeien wanneer en hoe zal die ene boom eruitzien als hij eenmaal vol in het blad staat? Op deze manier kan er een beplantingsplan gemaakt worden dat aan al uw wensen voldoet.

Meer informatie

Daniël Vos van Vos Tuinvisie kan in overleg met u tot een tuintekening komen en deze in het 3D tuinontwerpprogramma voor u uitwerken. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Vos Tuinvisie

Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
Tel: 0578 561015

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht