Tuin laten ontwerpen?

Heeft u het idee om uw tuin anders in te richten en wilt u een nieuw 3D-tuinontwerp laten maken? Dan bent u nu aan het juiste adres, 3D-tuinarchitectuur is namelijk de grote specialisatie van Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe. Het ontwerpen van een tuin in 3D is een vak apart en daarom heeft Daniël Vos zich hier in gespecialiseerd. Daniël houdt zich door zijn creativiteit en ervaring veel bezig met exclusieve 3D-tuinontwerpen.

Bent u op zoek naar een exclusief 3D-tuinontwerp? neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, het is vaak erg prettig om eerst eens een ronde door de tuin te doen en u zult dan zien dat er hele andere ideëen naar voren komen van Daniël Vos die met een neutrale blik naar uw tuin kijkt. Veel mensen vinden het namelijk erg lastig om de bestaande tuinsituatie weg te denken en met een blanco tuin te beginnen. Daniël Vos heeft al zeer veel creatieve 3D-tuinontwerpen gemaakt voor mensen in Epe en omgeving.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Uw naam

Telefoon

 

 

Hoe gaan we te werk

Daniël Vos kan voor elke woning of bedrijfspand, iedere stijl, ieder budget en elke ruimte een passend en exclusief 3D-tuinontwerp bedenken, hij is thuis in alle soorten tuinen en heeft er dan ook al zeer veel aangelegd naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers, zie ook onze recensiepagina. Op het moment dat het tuinontwerp is goedgekeurd zorgen wij voor een passend prijsvoorstel voor het aanleggen van de tuin en kunnen we de uitvoering in gaan plannen.

Verschillende stijlen tuinen

Er zijn ook op het gebied van tuinen in Epe en omgeving veel uiteenlopende stijlen zoals strakke tuinen, moderne tuinen, klassiekke tuinen, romantische tuinen, bostuinen, watertuinen, landelijke tuinen etc. Het is vooraf erg belangrijk om te weten wat de stijl is die het beste bij u past, aan de hand van deze keuze in combinatie met en aantal wensen kunnen we een passend tuinplan verzorgen voor iedere tuin. Ook voor een kleine voortuin kunt u bij Vos Tuinvisie een exclusief tuinontwerp laten maken, iedere tuin is voor ons ‘natuurlijk uniek’.

Kosten voor een tuinontwerp

De kosten om een tuin te laten inrichten zijn sterk afhankelijk van de tuinsituatie en uw wensen, dit bespreken we vooraf zodat u niet voor verassingen komt te staan.We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen te bespreken, Daniël Vos komt dan graag bij u langs en bespreekt de situatie en de bijkomende kosten. In eerste instantie wordt er daarna een ontwerpvoorstel gemaakt om verder te bespreken. Op het moment dat het eerste ontwerpvoorstel door u is goedgekeurd worden eventuele wijzigingen doorgevoerd en maken we een definitief ontwerp met een daarbij passend beplantingsplan. De keuze van de beplanting is uiteraard afhankelijk van uw smaak en tijd, een wilde bloementuin vraagt namelijk meer onderhoud dan een strakke, moderne tuin met veel bodembedekkers en blokhagen.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

Neem vandaag nog contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak en bel 0578-561015 of stuur een vraag/bericht via het contactformulier.

Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen. Fam. Potappel

tuinkeur-logo

Nieuwsgierig geworden?

Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Vos Tuinvisie
Van Zelmstraat 9a
8162 AV Epe
tel:0578-561015
fax:0578-561027
info@vostuinvisie.nl
www.vostuinvisie.nl
KVKnr: 51751577