Title Image
Kunstgras Apeldoorn

Kunstgras Apeldoorn kopen? Dat kan bij Vos Tuinvisie!

Kunstgras Apeldoorn nodig? Vos Tuinvisie is dé tuinspecialist in uw regio! Wij leveren niet alleen kunstgras, maar komen het ook graag voor u aanleggen. Wij zijn een gecertificeerde dealer. Ons kunstgras is betaalbaar en van goede kwaliteit.

Kunstgras Apeldoorn: de voordelen

Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras. Kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en is meer dan een mat met wat plastic sprietjes. Bovendien heeft kunstgras vele voordelen ten opzicht van echt gras. Zo is het goed bestand tegen UV straling en chloor. Kunstgras is dan ook zeer slijtvast en altijd groen. Ideaal dus voor uw kinderen. Zij kunnen naar hartelust sporten en spelen in een luxe tuin. Kunstgras gaat voor lange tijd mee en u bent hiermee niet afhankelijk van de bodemkwaliteit in uw tuin. Dit scheelt u een heleboel onderhoud. Ook is kunstgras tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is zelfs verkrijgbaar in andere kleuren dan groen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Wie is Vos Tuinvisie?

Kunstgras Apeldoorn en omstreken? Daarin is Vos Tuinvisie uw partner! U heeft bij ons een geruime keuze uit verschillende soorten gras, zowel echte graszoden als kunstgras. Wij hebben veel kennis en jarenlange ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij steken onze groene vingers graag voor u uit de mouwen. Dan houdt u tijd over voor andere leuke dingen. Genieten van uw tuin bijvoorbeeld. Uw tuin is tenslotte vaak een verlengstuk van uw huis en een plek om te ontspannen, sporten, spelen en gasten te ontvangen. Dit begrijpen wij tuiniers als geen ander!

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Meer informatie

Wilt u graag direct kunstgras bestellen? Of eerst wat meer informatie opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de verschillende soorten en toepassingen aan u te tonen. Onze showkoffer met monsters geeft u direct een goed beeld van een toekomstig gazon. Vos Tuinvisie kan u een betrouwbaar advies geven voor aankoop en het kunstgras zowel leveren als aanbrengen in uw tuin.

Bel nu voor meer informatie naar 0578-561015 of stuur een vraag/bericht via het contactformulier!

Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok! Nooit is er iets teveel als je een vraag stelt; altijd een topservice. Zoek je een bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen dan is de keus niet erg moeilijk: Ben of mail Vos Tuinvisie. Fam. Van ‘t Hof

Nieuwsgierig geworden?

Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op