Title Image
Over ons

Maak kennis met hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie

Vos Tuinvisie is uw ervaren hovenier in de regio rondom Epe, Zwolle en Apeldoorn. Ons professionele team is onder andere gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, aanleg van een (zwem)vijvers en zwembaden, tuinverlichting, boomverzorging en de bouw van tuinhuizen en overkappingen.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Hovenier in de regio Epe, Apeldoorn en Zwolle

Vos Tuinvisie staat al jaren bekend als dé tuinspecialist in de regio Epe en omstreken. Eigenaar Daniël Vos startte het hoveniersbedrijf in 2004 en breidde zijn onderneming korte tijd later uit met de eerste vaste medewerkers. Vos Tuinvisie is inmiddels uitgegroeid tot een hecht team met 12 vaste medewerkers en diverse gewaardeerde seizoensmedewerkers die ons team versterken tijdens de piekperioden. We beschikken daarnaast over een uitgebreid machinepark waardoor er efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Neem contact met ons op
Daniel vos hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie

Kwaliteit, professionaliteit en hoog serviceniveau

Alle vaste medewerkers zijn Vakbekwame Hoveniers met veel kennis en ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen. Iedere medewerker heeft bovendien zijn eigen specialiteit – van tuinaanleg tot (zwem)vijveraanleg en van bestrating tot boomverzorging. Onze specialisten hebben alle vakkennis in huis om uw tuinproject van A tot Z te realiseren. Wij zijn gecertificeerd door TuinKeur, hét keurmerk voor hoveniers die voldoen aan de hoge eisen op het gebied van professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Ook onze klanten beoordelen ons met hoge cijfers. Bekijk hier alle recensies.

Specialist in kleine en grote tuinprojecten

U kunt bij ons terecht voor alle grote en kleine tuinprojecten. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud. Van tuinaanleg tot tuinrenovatie. En van de aanpak van een kleine voortuin tot specialistische groenprojecten compleet met (zwem)vijvers en tuinhuizen. U vindt op onze site een groot aantal voorbeelden van door ons ontworpen en aangelegde unieke tuinen. Elk project is geheel op maat van A tot Z door ons te realiseren, met veel aandacht voor hoge kwaliteit en service.

Wilt u weten wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem contact op met onze tuinexperts.

Kijk hier voor onze vacatures. | Bekijk hier publicaties met Vos Tuinvisie in het nieuws.

Vos Tuinvisie is trotse sponsor van hockeyclub MHC Epe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniël Vos (@vos_tuinvisie)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daniël Vos (@vos_tuinvisie)

Neem contact op