klanten beoordelen ons met een
   

Over ons

Maak kennis met hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie

Wij zijn uw hovenier in Epe en op de gehele Veluwe. Zoekt u professionele hulp in de tuin in de regio van Epe, dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij verzorgen alles op het gebied van tuinen en zijn gespecialiseerd in: tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinadvies, tuinbestrating, vijveraanleg, tuinverlichting, boomverzorging, tuinberegening, grasmaaien en beplanting.

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Op onze website vindt u informatie over alle facetten van ons bedrijf; van tuinontwerp tot en met tuinonderhoud, van tuinaanleg tot en met tuinrenovatie en van een kleine voortuin tot en met grote groenprojecten. We laten u op onze site een groot aantal voorbeelden zien van de door ons ontworpen en aangelegde ‘unieke’ tuinen en tuinwerkzaamheden.

Sinds 2004 werkzaam in de regio Epe

Vos Tuinvisie is sinds 2004 werkzaam in de regio Epe en omstreken, klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 12 vaste medewerkers en een aantal losse seizoensmedewerkers om de pieken tijdens drukke perioden op te vangen. Ook het machinepark is zeer uitgebreid waardoor er erg efficiënt en snel gewerkt kan worden.

Hoveniers met zeer veel kennis en ervaring

Alle vaste medewerkers zijn Vakbekwame Hoveniers met zeer veel kennis en ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen, zo heeft iedere medewerker zijn eigen specialiteit, dit gaat van bestrating t/m boomverzorging.  Onze tuinspecialisten zullen er alles aan doen om u te helpen uw tuin mooier te maken en tuinadvies te geven, het zijn echte vakmannen.

Zoekt u hulp in de tuin en bent u van plan uw tuin op te laten knappen, bel dan snel en onze tuinexperts bieden u de hulp bij het tuinonderhoud of de tuinaanleg.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op