Title Image
Waar moet een goed beplantingsplan aan voldoen?

Waar moet een goed beplantingsplan aan voldoen?

Een goed doordacht beplantingsplan is erg belangrijk na het maken van het tuinontwerp. Veel mensen hebben geen idee welke planten waar in de tuin kunnen komen te staan en hebben dan ook veel moeite om een plantenborder zelf in te delen. Het maken van een beplantingsplan is dan ook een vak apart, er spelen veel factoren mee bij het bedenken van een beplantingsplan. Bij een goed beplantingsplan wordt de tuin zo ingedeeld dat de borders het hele jaar mooi zijn om te zien, daarbij wordt er rekening gehouden met de stand van de zon ten opzichte van de borders, de grondsoort, de hoogte van de beplanting, bloeitijden, bladtinten en natuurlijk wintergroene beplanting tijdens de wintermaanden.

Problemen met het kiezen van de juiste planten?

Het punt waar veel mensen vaak tegenaan lopen is dat ze in het voorjaar naar een tuincentrum gaan, mooie bloeiende planten kopen en deze in de tuin planten, het gevaar hiervan is dat deze planten na een aantal weken uitgebloeid zijn en de tuin erg saai word. Een hovenier zal een beplantingsplan zo maken dat er het hele jaar wat bloeit op verschillende plekken in de tuin.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Leveren van de tuinplanten

Vos Tuinvisie biedt de mogelijkheid om naast het leveren van een beplantingsplan ook de planten te leveren tegen zeer nette prijzen en desgewenst volgens het beplantingsplan uit te zetten in de tuin, klanten weten dan zeker dat de plantafstand juist is en kunnen zelf de planten in de grond zetten. Op het moment dat Vos Tuinvisie de planten zelf aan mag planten geven we één groeiseizoen garantie op alle geleverde beplanting. Veelal worden de planten kostenloos thuisbezorgd.

Beplantingsplan klaar? De tuinaanleg kan beginnen!

Naast het tuinontwerp is het maken van een beplantingsplan minstens zo belangrijk. Bij het maken van een tuinontwerp wordt de indeling en het lijnenspel van de tuin bedacht maar de uiteindelijke keuze van de beplanting bepaalt de sfeer in de tuin. Beplanting kan een tuin maken of breken en het is daarom erg belangrijk dat de juiste planten op de juiste plaats staan, vergeet daarom het beplantingsplan niet voordat u aan de slag gaat met uw tuinaanleg.

Beplantingsplan klaar de tuinaanleg kan beginnen

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Bij grotere bestellingen kunnen wij de planten leveren met een hoge korting, neem vandaag nog contact met ons op

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

Tuinkeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op