klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Aanleg exclusieve tuinen

Aanleg exclusieve tuinen

Bent u op zoek naar een exclusieve tuin, met een indrukwekkende uitstraling waar uw hart sneller van gaat kloppen? Dan heeft u vast een beeld in uw hoofd waar de perfecte tuin voor u aan moet voldoen. Misschien houdt u van buitengewone vormen en structuren, bijzondere materialen en unieke planten. Of een chique uitstraling dankzij een weldoordacht verlichtingsplan. Wat uw wensen ook zijn, uw exclusieve tuin moet natuurlijk volledig voldoen aan al uw leef-, woon- en tuinwensen. Voor een exclusieve tuin die niet alleen sfeer maar ook vakmanschap uitstraalt, bent u bij Vos Tuinvisie aan het juiste adres.

Vijver of tuinoverkapping in uw exclusieve tuin

Vos Tuinvisie biedt u de mogelijkheid om uw exclusieve tuin nog unieker te maken met de aanleg van een vijver. Van een strakke gemetselde vijver tot gebruik van natuurlijke materialen. Zelfs een heerlijke zwemvijver behoort tot de mogelijkheden. Of u kiest voor de bouw van een prachtige tuinoverkapping, pergola of carport. Ook veranda’s, tuinhuizen en poolhouses behoren tot onze specialiteiten. Alle tuinwerkzaamheden brengt u onder bij de tuinspecialisten van Vos Tuinvisie.

De beste tuinspecialist voor uw exclusieve tuin

Eigenaar Daniël Vos is opgegroeid in een tuindersfamilie en zijn grote passie is dan ook het ontwerpen van tuinen. Dankzij zijn creativiteit en ervaring kan hij voor iedere situatie de ideale inrichting bedenken en komt hij veelal met een tuinplan waar u zelf nog nooit bij stil heeft gestaan. Vos Tuinvisie ontwerpt en realiseert bovendien al jarenlang de mooiste exclusieve tuinen op maat. Iedere tuin is voor ons ‘natuurlijk uniek’. Kijk voor een sfeerimpressie eens op onze fotopagina om te zien welke exclusieve tuinen wij reeds hebben aangelegd.

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Naast het ontwerpen en aanleggen van uw exclusieve tuin, kunt u bij Vos Tuinvisie ook een onderhoudscontract afsluiten. Zo zorgen wij ervoor dat u het gehele jaar van uw prachtige exclusieve tuin kunt genieten zonder dat u er zelf werk aan heeft.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek om uw tuinsituatie te bespreken. Aan de hand daarvan kunt u een tuinontwerp laten maken, of in eerste instantie een schetsontwerp om een idee te krijgen hoe de tuin eruit komt te zien. Uw smaak en wensen zijn hierbij van het grootste belang; houdt u van een strakke, moderne tuin?  Of bent u meer van een weelderige, romantische tuin met veel bloemenborders? Alles is mogelijk.

Offertetraject

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan maken wij graag een offerte voor de aanleg van de tuin. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de exclusieve tuinaanleg in gaan zitten. Op het moment van opdracht geeft Vos Tuinvisie een startdatum waarop de tuinaanlegwerkzaamheden starten, de tuinmaterialen worden besteld en werktekeningen voor de uitvoering worden uitgedraaid. De aanleg van uw unieke en exclusieve tuin kan beginnen! Reeds vele exclusieve tuinen zijn in de afgelopen jaren aangelegd door Vos Tuinvisie, bekijkt u de ervaringen van klanten.

Werkwijze bij de aanleg van uw exclusieve tuin

In de meeste gevallen wordt, na het uitzetten van de maten en hoogtes in de tuin, begonnen aan het grondwerk voor de bestratingen in de tuin. Hiervoor beschikt Vos Tuinvisie uit Epe over alle benodigde tuinmachines. Het ingraven van elektriciteitskabels voor de tuinverlichting of vijver-filterinstallaties zijn ook belangrijke punten als we toch met de grondwerkzaamheden bezig zijn tijdens het aanleggen van een tuin. Achteraf kan dit in een bestaande tuin zeer veel tijd gaan kosten. Zodra alle bestratingen zijn gerealiseerd, zijn eventuele waterpartijen en vijvers aan de beurt. Vijveraanleg is tevens één van de specialisaties van Vos Tuinvisie.

Gazon en beplanting

Na het aanleggen van de vijvers of zwemvijver en eventuele bouwkundige elementen zoals tuinmuurtjes, schuttingen of blokhutten zijn we toe aan de beplanting. Hagen worden aangeplant, heesters worden geplaatst en de vaste planten krijgen ook een plek volgens het vooraf gemaakte beplantingsplan.  Als laatste is het gazon aan de beurt. Dit kan in de vorm van graszoden leggen of inzaaien, afhankelijk van uw wensen als klant. We hebben reeds veel klanten in Epe en omgeving geholpen bij het aanleggen van hun tuin.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in regio Gelderland en verzorgt alles op het gebied van exclusieve tuinontwerpen, exclusieve tuinaanleg en tuinonderhoud.

Bel nu voor meer informatie naar 0578-561015 of stuur uw vraag of bericht via het contactformulier!

Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok! Nooit is er iets teveel als je een vraag stelt; altijd een topservice. Zoek je een bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen dan is de keus niet erg moeilijk: Bel of mail Vos Tuinvisie. Fam. Van ‘t Hof

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op