Title Image
Tuinverlichting

Tuinverlichting voor een warme sfeer in uw tuin

Licht brengt sfeer in uw tuin, zodat u nog meer van uw tuin kunt genieten. Op zomerdagen kunt u ’s avonds langer buiten blijven zitten, gezellig buiten eten met familie of bijpraten met uw vrienden. ’s Winters zorgt buitenverlichting ervoor dat u vanuit huis kunt genieten van de sfeervol verlichte tuin. Uw woningomgeving wordt bovendien een stukje veiliger; tuinverlichting werkt namelijk ook goed bij inbraakpreventie. Vos Tuinvisie is uw partner bij het aanleggen van alle soorten verlichting in uw tuin. We vertellen u graag in een vrijblijvend gesprek wat wij voor u kunnen betekenen.

Tuinverlichting aanleggen met een lichtplan op maat

Wilt u genieten van een mooi verlichte tuin? De eerste stap is het maken van een lichtplan. Vos Tuinvisie creëert graag een persoonlijk verlichtingsplan voor uw tuinsituatie. Wij adviseren welke elementen van de tuin u het best kunt verlichten, helpen bij de keuze van de armaturen en adviseren u over het soort licht dat past bij uw tuin. Vaak nemen wij het verlichtingsplan al mee in de ontwerpfase van de tuin. Op deze manier klopt het totaalplaatje als de tuin uiteindelijk is aangelegd.

GeĂŻnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Inspiratie voor de verlichting in uw tuin

Tuinverlichting kan een grote meerwaarde geven aan een tuin. U kijkt vanuit de woning niet langer naar het donker. Mooie bomen of beelden worden uitgelicht, looppaden worden benadrukt door oriëntatieverlichting en de onderwaterverlichting in een vijver of zwembad geven een schitterend effect. Zichtlijnen komen beter tot hun recht en tuinverlichting kan u tevens een stuk veiligheid geven tijdens de donkere wintermaanden.

In-Lite tuinverlichting voor een veilig en energiezuinig resultaat

Wij werken steeds vaker met de energiezuinige buitenverlichting van In-Lite. In-Lite tuinverlichting werkt op 12 volt laagspanning en dat brengt veel voordelen met zich mee. De tuinverlichting wordt standaard uitgevoerd met een transformator met schemerschakelaar, waarmee de tuinverlichting desgewenst volautomatisch een aantal uren kan branden en daarna vanzelf weer uit gaat. De verbruikskosten van de In-Lite tuinverlichting zijn bovendien minimaal omdat er vrijwel enkel met LED-verlichting wordt gewerkt. Het gaat om slechts 2 tot maximaal 7 watt verbruik per armatuur, terwijl de lampen een flinke lichtopbrengst geven. Wilt u meer weten over In-Lite tuinverlichting? Kijkt u dan eens op www.in-lite.nl

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
Tuinverlichting aanleggen met lichtplan op maat

Snel en effectief uw tuinverlichting aanleggen

Dankzij de grote veiligheid van In-Lite tuinverlichting kan Vos Tuinvisie de aanleg veilig in eigen beheer uitvoeren. Voor de installatie hoeft u dus geen elektricien in te schakelen, dat scheelt weer in de kosten. Het leveren en aanbrengen van de tuinverlichting is voor onze hoveniers een routineklus en daardoor vrij snel gerealiseerd. We denken graag met u mee over de positie van de verlichting en het eventueel verlichten van bomen of struiken of het verlichten van uw veranda of overkapping voor het mooiste resultaat.

Verschillende soorten tuinverlichting

Wij kunnen gebruik maken van allerlei soorten tuinverlichting. Naast de populaire In-Lite tuinverlichting kunnen we ook geïntegreerd licht, paaltjes, spots, wandverlichting en koetslampen aanbrengen in uw tuin. Oriëntatieverlichting kan tevens erg praktisch zijn. Denkt u aan enkele verzonken spots langs uw oprijlaan of in het paadje naar de schuur om in het donker de weg te vinden. Zo is er voor iedere situatie een uniek verlichtingsplan te bedenken die een grote meerwaarde kan geven aan de uitstraling van uw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op en informeert u naar de mogelijkheden.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op