Title Image
Tuinaanleg

Vos Tuinvisie voor professionele Tuinaanleg in Epe en omgeving

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin op een zeer prettige en professionele wijze aan kan leggen? Vos Tuinvisie heeft alles in huis om uw ideale tuin te realiseren. Onze vakkundige hoveniers maken een tuinontwerp helemaal op basis van uw wensen. Natuurlijk geven wij daarbij ons professionele advies, zodat u straks kunt genieten van uw droomtuin.

GeĆÆnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Tuinrenovatie of volledig nieuwe tuinaanleg

Heeft u interesse in een renovatie van uw tuin of de aanleg van een volledig nieuwe tuin? Dan bent u vast benieuwd wat de hoveniers van Vos Tuinvisie voor u kunnen betekenen. Wij maken eerst graag een vrijblijvende afspraak met u. Zo kunnen we samen de tuin doorlopen en uw tuinsituatie bespreken. Aan de hand daarvan kunt u een tuinontwerp laten maken of in eerste instantie een schetsontwerp, om een beeld te krijgen van hoe de tuin eruit moet zien na de tuinaanleg.

Uw wensen zijn topprioriteit bij de tuinaanleg

Uw smaak en wensen zijn onze eerste prioriteit bij de aanleg van uw tuin. Houdt u van een strakke en moderne tuin of kiest u liever voor een weelderige en romantische tuin met veel bloemenborders? Misschien bent u geĆÆnteresseerd in het aanleggen van een vijver of zwemvijver. Of u wilt graag een groot gazon voor een rustig beeld in de tuin. Iedere tuin is uniek en een afspiegeling van uw wensen.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij eenĀ offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor deĀ tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en eenĀ beplantingsplanĀ stellen wij eenĀ offerte voor de aanleg van uw tuinĀ voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor deĀ tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!
Vos Tuinvisie legde al vele tuinen aan in Epe en omgeving. Wilt u weten wat hiervan de eindresultaten zijn? Bekijkt u dan onzeĀ fotopaginaĀ en deĀ recensies van onze klanten.

Aan de slag met uw nieuwe of gerenoveerde tuin

We gaan voor u aan de slag. In de meeste gevallen wordt na het uitzetten van de maten en hoogtes in de tuin begonnen aan het grondwerk voor deĀ bestratingen. Hiervoor beschikt Vos Tuinvisie over alle benodigde tuinmachines.Ā Het ingraven van elektriciteitskabels voor deĀ tuinverlichting ofĀ vijverfilterinstallatiesĀ zijn ook belangrijke punten, als we toch met de grondwerkzaamheden bezig zijn tijdens de tuinaanleg. Achteraf kan ditĀ in een bestaande tuin veel tijd kosten.

Vijveraanleg en beplanting van uw tuin

Zodra alle bestratingen zijn gerealiseerd, zijn eventuele waterpartijen en vijvers aan de beurt. Vijveraanleg is tevens Ć©Ć©n van de specialisaties van Vos Tuinvisie. Met veel vakkundigheid leggen we uw vijver of zwemvijver aan. Dat geldt ook voor eventuele bouwkundige elementen zoals tuinmuurtjes, schuttingen, blokhutten en broeikassen.Ā Daarna zijn we toe aan deĀ beplanting. Hagen worden aangeplant, heesters worden geplaatst en de vaste planten krijgen een plek volgens het vooraf gemaakteĀ beplantingsplan. Ook de aanleg van een bijentuin of vlindertuin is mogelijk. Als laatste is het gazon aan de beurt. Dit kan in de vorm van graszoden leggen of inzaaien, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.

Onderhoudscontract voor uw tuin

Zoekt u na de tuinaanleg een vakkundige hovenier voor regelmatig onderhoud aan uw tuin? Vos Tuinvisie neemt het complete tuinonderhoud graag uit handen middels eenĀ voordelig onderhoudsabonnement. Zo weet u waar u jaarlijks aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw tuinklussen. Denkt u aan onkruid wieden, wekelijks grasmaaien, bladruimen in het najaar, bemesten, dakgoten legen, het gazon verticuteren en alle verdere voorkomende tuinwerkzaamheden. De frequentie van het onderhoud stammen wij volledig af op uw wensen.

Waar kunt u hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie inschakelen?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied vanĀ tuinontwerp, tuinaanleg enĀ tuinonderhoud. Onze grootste klantenkring woont in de omgeving van Epe en in Epe zelf.
Wij leggen ook vaak tuinen aan en verzorgen het tuinonderhoud voor onze klanten in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Dalfsen, Doornspijk, Eerbeek, Elburg, Elspeet, Emst, Hattem, Heerde, Loenen, Nunspeet, Oene, Oldebroek, Olst, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Twello, Uddel, Vaassen, Veessen, Vierhouten, Vorchten, Wapenveld, Welsum, Wenum, Wijhe en Zwolle.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op