Title Image
Gazon beluchten

Gazon beluchten

Bent u op zoek naar een hovenier in Epe en omgeving om uw gazon te beluchten met een professionele machine? Dan bent u bij de gazonspecialisten van Vos Tuinvisie in Epe aan het juiste adres!

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Gazon beluchten

In het voorjaar is het belangrijk dat uw gazon geverticuteerd wordt, dit betekent dat het mos en dood gras uit uw gazon verwijderd wordt, zodat het gezonde gras weer de kans krijgt om zich goed te ontwikkelen. Maar naast dat het verticuteren erg belangrijk is voor een mooi gazon, is het ook belangrijk dat de ondergrond wordt belucht. Het gazon beluchten is belangrijk omdat de ondergrond vaak vastgelopen en hard wordt. Dit is nadelig voor de wortelvorming van het gras. Door het gazon te beluchten wordt de ondergrond weer los en luchtig. Uw voordelen in het kort:

  • Gazon beluchten voor een losse en luchtige ondergrond
  • Bevordert de wortelvorming van het gras
  • Met behulp van een professionele beluchtingsmachine

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien. Wij helpen u graag, zowel bij eenmalige tuinwerkzaamheden als op regelmatig basis binnen onze voordelige onderhoudsabonnementen.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Uw gazon beluchten: hoe gaan wij te werk?

Bij hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie in Epe en omgeving werken we altijd met professionele machines om uw gazon te onderhouden. Voor het beluchten van uw gazon gebruiken we een speciale beluchtingsmachine. Deze machine prikt gaatjes in de ondergrond, waardoor deze grond los en luchtig wordt. Nadat uw gazon is geverticuteerd en bemest is het belangrijk dat het gras wordt bemest. Wij bemesten het gras met een organische meststof met een indirecte werking tegen mos. Twee weken na de bemesting wordt er kalk gestrooid om de meststoffen te binden. Een complete voorjaars-onderhoudsbeurt voor uw gazon bestaat uit het verticuteren, beluchten, bemesten, kalk strooien en zaaien.

Schakel ons in als uw vakkundige gazonspecialist

Wilt u uw gazon laten beluchten door een echte gazonspecialist? Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze professionele machines voeren we graag het onderhoud van uw gazon uit. Bel naar 0578 561015 of neem contact op via ons contactformulier.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op