Title Image
Aanleg landelijke tuinen

Aanleg landelijke tuinen

Een landelijke tuin, met een rustieke en sfeervolle uitstraling en elegante doorkijkjes naar een fraai landschap, staat hoog op de wensenlijst van veel tuinbezitters.

Zoekt u een professionele partij voor de aanleg van uw landelijke tuin? Vos Tuinvisie uit Epe weet als geen ander een tuin in een landelijke omgeving op de juiste stijlvolle manier in te richten. Van het indelen van een boerenerf tot het aanleggen van een landelijke tuin op een landgoed. Voor iedere situatie bedenken wij een passend plan dat aansluit bij uw tuinwensen. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen voor de aanleg van uw landelijke tuinen.

Inrichting van een landelijke tuin

Een landelijke tuin gaat samen met een goed doordacht plan. Is er sprake van een behoorlijke ruimte? Dan is het prachtig om te werken met lange zichtlijnen en doorkijkjes. Zo wordt de ruimte op een speelse manier weergegeven. Er zijn veel stijlen mogelijk in een landelijke tuin en de keuze van beplanting is daarbij erg bepalend.

Materialen en aankleding van een landelijke tuin

Het gebruik van materialen is in een landelijke tuin ook heel bepalend voor het aanzicht. Zo wordt er veel gewerkt met oude gebakken klinkers als bestrating. Plantenborders worden ingericht met veel bloeiende vaste planten. Daarnaast zorgen landelijke bomen, fruitbomen, natuurlijke schuttingen, lage hekjes en een stijlvolle zithoek, indien natuurlijk gewenst, voor een goede sfeer.

Ontwerp voor een landelijke tuin

Vos Tuinvisie is gespecialiseerd in het ontwerpen van landelijke tuinen. Wij helpen u natuurlijk graag met de inrichting en vormgeving. In een vrijblijvend gesprek bespreken we samen uw tuinwensen. Deze zetten wij om in een creatief en stijlvol tuinontwerp. We houden daarbij altijd rekening met de ligging van de woning, grondsoort en uiteraard met uw voorkeursstijl. Laat Vos Tuinvisie uw tuin ontwerpen en aanleggen en geniet dit jaar nog van uw droomtuin!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Ervaring van Henny van Osch uit Epe

“Wat mij aanspreekt op de website van Vos Tuinvisie, naast de 5 zekerheden, is dat er voor ieder budget een tuin te maken is. En dat klopt! Daniël Vos maakte een plan en eigenlijk was ik meteen enthousiast. Een degelijk maar ook een trendy plan, hetgeen goed paste bij mijn woning uit 1904. Er is terdege rekening gehouden met de kosten en ook niet onbelangrijk; weinig onderhoud in de toekomst.

Kleren maken de man maar een tuin het huis. Wat een metamorfose!! Echt super blij met het resultaat. Het plan van Daniel is perfect uitgevoerd door Hans en Rik, die echt in zo’n korte tijd zoveel werk hebben geleverd met een geweldig resultaat. Complimenten zijn ook zeker voor hen. Dank je wel mannen; Top!”

Werkzaam in Gelderland

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op