klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen: tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Vos Tuinvisie richt zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen in de regio Epe, Zwolle en Apeldoorn. U kunt bij ons terecht voor zowel een complete tuinrenovatie als alleen tuinonderhoud. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijfstuin kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Tuinaanleg Zwolle, Apeldoorn of Epe

Tuinbedrijf Vos Tuinvisie beschikt over alle benodigde kennis, ervaring en machines om uw droombedrijfstuin te realiseren. Samen bespreken we de manier waarop we uw tuin inrichten en aan de hand van een 3D-ontwerp laten we zien wat u kunt verwachten van onze tuinrenovatie. Uiteraard informeren we u vooraf uitgebreid over de kosten van uw tuinaanleg of tuinonderhoud. U kunt erop rekenen dat uw tuinrenovatie binnen afzienbare tijd gereed is en u samen met uw personeel en klanten kunt genieten van een prachtige bedrijfstuin. Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie? Neem dan gerust contact op om meer informatie te krijgen over reeds gerealiseerde tuinrenovaties!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bedrijfstuin onderhouden

Uiteraard bent u er niet met alleen een tuinrenovatie. Uw tuin zal ook onderhouden moeten worden. Uw nieuwe beplanting dient op de juiste manier te worden gesnoeid en bemest en bovendien zal de tuin regelmatig onkruidvrij gemaakt moeten worden. Wilt u zich volledig richten op uw bedrijf en geen onnodige tijd verliezen aan het onderhoud van uw bedrijfstuin? Maak dan gebruik van ons aantrekkelijke onderhoudsabonnement. Wij zullen uw bedrijfstuin dan met de nodige regelmaat onderhouden en ervoor zorgen dat uw tuin er altijd netjes bij ligt.

Kosten aanleg bedrijfstuin

Nadat we uw wensen voor tuinrenovatie en tuinonderhoud hebben besproken, stellen we een offerte op voor het aanleggen van uw bedrijfstuin. In onze offerte vindt u alle kosten voor de aanleg van uw tuin duidelijk gespecificeerd zodat er geen misverstanden ontstaan. Zodra u tevreden bent over uw tuinontwerp en onze afspraken, spreken we een datum af waarop we beginnen met de aanleg van uw bedrijfstuin. De tuinmaterialen worden besteld en de werktekeningen voor de uitvoering worden gemaakt. Uw tuinrenovatie kan beginnen!

Bijenvolk adopteren en bijentuin aanleggen

Heeft u als ondernemer MVO hoog in het vaandel staan én wilt u op maatschappelijk verantwoorde wijze iets betekenen voor de natuur rondom uw onderneming? Dan kunt u in uw bedrijfstuin optioneel een plekje laten maken voor een bijenvolkje; adopteer uw eigen bijenvolk met bijenkast! Bijensterfte komt op grote schaal voor in Nederland. Als ondernemer of bedrijf kunt u daar iets tegen doen. Bedrijfstuinen, tuinen bij kantoorpanden en industrieterreinen zijn namelijk dé plekken om de bijen een handje te helpen. U ontvangt uw eigen bijenkast met bijenvolk, die door ons wordt geplaatst en onderhouden. De honing die vrijkomt is beschikbaar voor uzelf en uw medewerkers. Meer weten? Lees hier alles over adoptie van een bijenvolk en bijentuin aanleggen voor bedrijven.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw bedrijfstuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De aanleg van uw bedrijfstuin kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Vrijblijvende afspraak

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland, waaronder Epe, Apeldoorn en Zwolle. Wij verzorgen alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bent u benieuwd hoe wij uw bedrijfstuin kunnen aanleggen en onderhouden? Neem dan vandaag nog contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak. Bel 0578-561015 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos, die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen. Fam. Potappel

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op