Bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen: Ontwerp, aanleg en onderhoud

Vos Tuinvisie richt zich op tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van bedrijfstuinen in de regio Veluwe en Overijssel. Middels prachtige 3D-beelden presenteren wij u de mogelijke nieuwe tuinsituatie, waardoor u een goede indruk krijgt. Aan de hand van uw wensen en input gaan wij voor u aan de slag. Zo komen we tot een creatief en exclusief tuinontwerp. Uiteraard met een daarbij passend voorstel voor de realisatie van het plan. Een goede eerste indruk van uw bedrijf is goud waard! Laat ons daarom vrijblijvend meedenken over de aankleding van bijvoorbeeld de entree van uw bedrijf. Neem contact op.

Aanleg bedrijfstuinen, hoe het werkt

  • Vos Tuinvisie beschikt over alle benodigde kennis, ervaring en machines om uw droombedrijfstuin te kunnen realiseren.
  • Aan de hand van een uniek 3D ontwerp gaan wij aan de slag om uw bedrijfstuin te realiseren.
  • Binnen een korte periode is de aanleg van uw bedrijf gereed en kunnen u, uw personeel en uw klanten genieten van een prachtige bedrijfstuin.
  • Vraag ons naar meer informatie of naar referenties van reeds gerealiseerde projecten.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Onderhoud van bedrijfstuinen

Na de aanleg van uw bedrijfstuin, is het uiteraard belangrijk dat de nieuwe planten zich op de juiste manier kunnen ontwikkelen. Alle beplanting hoort op de juiste manier te worden gesnoeid en bemest, en daarnaast zal de tuin regelmatig onkruidvrij gemaakt moeten worden. Wij bieden een aantrekkelijk onderhoudsabonnement voor het onderhoud aan uw bedrijfstuin. Regelmatig onderhoud ontzorgt, uw tuin ligt er altijd netjes bij.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Contact

Neem vandaag nog contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak. Bel 0578-561015 of stuur een vraag/bericht via het contactformulier. Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos, die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen. Fam. Potappel

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op