klanten beoordelen ons met een
   
Title Image

3D-tuinontwerpen

3D-tuinontwerpen

Nieuw in het pakket bij Vos Tuinvisie is het 3D-tuinontwerp, de filmpresentatie in 3D. Middels een levensechte tuinwandeling nemen wij u mee door uw nieuwe tuin. Vos Tuinvisie is één van de weinige hoveniers in Nederland die een wandeling door de 3D-tuin aanbiedt. In de film ziet u mensen lopen, een buitenhaard branden en de tuinsproeiers in werking.

Wat zijn de mogelijkheden met een 3D tuinontwerp?

Laat Vos Tuinvisie een 3D-tuinontwerp maken en sta versteld van de realistische beelden. Het verschil met een 2D-ontwerp is enorm. Op deze manier krijgt u gemakkelijker een voorstelling van de nieuwe tuin. Tuin ontwerpen is voor Daniël Vos zijn dagelijkse werk, maar het uitleggen van een ontwerp middels 3D-beelden is voor hem veel gemakkelijker. Het leuke aan ons ontwerpprogramma is dat wij de tuin in alle seizoenen van het jaar kunnen laten zien. Zie de bloeitijd en groeiwijze van bomen en planten! Wij kunnen ook een tuinverlichtingsplan maken en de tuin in het donker demonstreren.

Wat zijn de kosten voor een 3D-tuinontwerp?

De kosten voor het laten maken van een 3D-tuinontwerp hangen helemaal af van de situatie, de grootte van de tuin en uw wensen. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor meer duidelijkheid. Op het moment dat u opdracht geeft voor het maken van een 3D-tuinontwerp, gaan wij aan de slag. Wij bieden u een zeer uniek en creatief tuinontwerp, inclusief beplantingsplan.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Hoe gaan we te werk

Daniël Vos kan voor elke woning of bedrijfspand, iedere stijl, elk budget en ruimte een passend en exclusief tuinontwerp bedenken. Hij is thuis in alle soorten tuinen en heeft er dan ook al veel aangelegd, naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Zie ook onze recensiepagina. Op het moment dat het tuinontwerp is goedgekeurd, zorgen wij voor een passend prijsvoorstel voor het aanleggen van de tuin. Daarna plannen wij de uitvoering in.

Verschillende stijlen tuinen

Er zijn op het gebied van tuinen in Epe en omgeving veel uiteenlopende stijlen zoals strakke tuinen, moderne tuinen, klassieke tuinen, romantische tuinen, bostuinen, watertuinen, landelijke tuinen etc. Het is vooraf erg belangrijk om te weten welke stijl het beste bij u past. Wij kunnen een passend tuinplan verzorgen voor iedere tuin. Ook voor een kleine voortuin kunt u bij Vos Tuinvisie een exclusief tuinontwerp laten maken, iedere tuin is voor ons ‘natuurlijk uniek’.

Kosten voor een tuinontwerp

De kosten om een tuin te laten inrichten zijn sterk afhankelijk van de tuinsituatie en uw wensen. Dit bespreken we vooraf, zo komt u niet voor verassingen te staan.

  • We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen te bespreken. Daniël Vos komt dan bij u langs, bespreekt de situatie en bijkomende kosten.
  • In eerste instantie wordt er een ontwerpvoorstel gemaakt om verder te bespreken.
  • Op het moment dat u het eerste ontwerpvoorstel goedkeurt worden eventuele wijzigingen doorgevoerd.
  • Wij maken een definitief ontwerp met een daarbij passend beplantingsplan. De keuze van de beplanting is uiteraard afhankelijk van uw smaak en tijd. Een wilde bloementuin vraagt meer onderhoud dan een strakke, moderne tuin met veel bodembedekkers en blokhagen.

Waar werken wij?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. Neem vandaag nog contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak en bel 0578-561015. Of stuur een vraag/bericht via het contactformulier.

Zeer net en zorgvuldig werkend hoveniersbedrijf onder leiding van Daniël Vos die nu een aantal klussen voor ons naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd. Afspraak blijkt afspraak! Van harte aanbevolen. Fam. Potappel

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op