klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Sierbestrating laten leggen

Sierbestrating laten leggen?

Vos Tuinvisie heeft zeer veel ervaring in het leggen van bestratingen en beschikt dan ook over alle benodigde ervaring en kennis. Het aanleggen van bestrating in een tuin is een vak apart en daarom is het erg belangrijk dat het op de juiste manier gebeurt en de bestrating niet verzakt. Al onze stratenmakers zijn vakkundig opgeleid en aan de fundatie van de bestrating doen wij zeker geen concessies.

Denkt u bij het veranderen van de bestrating in uw tuin eens na over het laten maken van een tuinontwerp, de lijnen van de bestrating bepalen namelijk de indeling van de tuin. Vos Tuinvisie heeft reeds veel tuinen aangelegd in Epe en omgeving, kijk u voor een indruk eens op onze pagina met tuinfoto’s. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bestrating op de juiste plaats leggen.

De sierbestrating in een tuin aanleggen bepaald in veel gevallen meteen het lijnenspel en daarmee het ontwerp van de tuin, het is daarom erg belangrijk dat u de Hovenier er op tijd bij haalt, Vos Tuinvisie denkt graag met u mee en kan u praktische en leuke tips geven over de indeling van het bestratingsplan in uw tuin. Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie helpt veel klanten met het leggen van hun bestrating in Epe en omgeving.

Keuze van de bestratingsmaterialen

De keuze van het soort bestratingsmateriaal kan vaak erg lastig zijn, kiest u voor kleine klinkertjes of voor het leggen van grote tegels, kiest u voor betonmateriaal,voor een gebakken klinker of voor een natuursteen tegel. Vos Tuinvisie adviseert u graag bij dit soort vragen. Een terras of een looppad aanleggen in de tuin kan op veel verschillende manieren, verschillende materialen kunnen heel leuk worden gecombineerd en er zijn meerdere legverbanden mogelijk.

Een oprit met een klinkerverharding wordt veelal in elleboogverband gelegd omdat dit een erg stevig verband is i.v.m. de hoge belasting door auto’s, looppaden kunnen dan bijvoorbeeld in een halfsteensverband worden gelegd of zelfs in keperverband om het helemaal af te maken.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Goede fundatie voor de bestrating is erg belangrijk

Vos Tuinvisie voert alle bestratingswerkzaamheden in eigen beheer uit en beschikt over een aantal zeer ervaren stratenmakers, kwaliteit staat voorop, er wordt veel aandacht besteed aan de fundatie en de afwerking van de bestratingswerkzaamheden.De fundatie van een terras, een oprit of een looppad is een erg belangrijk aspect bij bestratingen, een voldoende dik zandbed en een basis van gebroken puin bij een oprit voorkomen verzakkingen van de bestrating in de toekomst. Het bestraten van een tuin is een vak apart, daarom heeft Vos Tuinvisie ervaren stratenmakers in dienst om de kwaliteit van het straatwerk te kunnen waarborgen.

Showtuin

Wij adviseren altijd om in eerste instantie eens bij een bestratingsleverancier te gaan kijken om te zien wat de mogelijkheden zijn, de keuze is voor iedereen uiteraard ook persoonlijk en smaakgevoelig. Vos Tuinvisie werkt veel samen met Wassink Bestratingen uit Apeldoorn, zij hebben een mooie showtuin met enorm veel keus in alle prijscategorieën. De medewerkers van Wassink Bestratingen staan u graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de omgeving van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie 0578-561015 of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op