Title Image
Bladruimen

Bladruimen

In het najaar draaien onze bladblazers op volle toeren en vergen wij het bladruimen voor een groot deel van onze vaste klanten. We kunnen op een zeer snelle en efficiente manier uw tuin bladvrij maken zodat deze weer netjes de winter in kan gaan.

Bladruimen, hoe?

We beschikken bij Vos Tuinvisie over zeer professioneel materieel zodat we uw tuin binnen een handomdraai bladvrij kunnen maken. We kunnen in het najaar wekelijks uw oprit of bedrijfsterrein bladvrij maken maar een eenmalige opruimbeurt als al het blad is gevallen is uiteraard ook een optie. Vraag snel naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het bladruimen in uw tuin.

Najaarsbeurt voor de tuin.

Wij verzorgen graag de najaarsbeurt voor uw tuin, we snoeien, bemesten, scheuren, verplanten en maken uw tuin bladvrij. Al onze hoveniers zijn zeer vakundig opgeleid en kunnen u perfect adviseren over alle aspecten van uw tuin. Bent u op zoek naar professioneel tuinonderhoud? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem vandaag contact op met Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie om uw tuin te laten doen.

We komen graag vrijblijvend langs

We komen graag vrijblijvend uw tuinsituatie bekijken om u te kunnen adviseren over de aanleg of het onderhoud van uw tuin en op welke manier u uw tuin het beste kunt laten aanleggen.

Bent u op zoek naar een hovenier voor een origineel tuinontwerp of een goed doordacht beplantingsplan? Laat ons onze creatieve kijk dan gebruiken om een passend tuinontwerp te maken, desgewenst bieden wij u daarna een offerte voor de aanleg van de tuin dat past binnen uw budget en zouden wij de aanleg van uw tuin kunnen verzorgen.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Een prachtige tuin voor ieder budget

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met zeer nette tarieven en probeert de kosten zoveel mogelijk te beperken zodat het binnen uw budget past. Of het nu gaat om een kleine voortuin, een grote achtertuin of een ontwerp voor een landgoed, Vos Tuinvisie helpt u graag als u hulp nodig heeft.

Vakbekwame Hoveniers

Op het moment dat wij opdracht hebben voor de aanleg van uw tuin, plannen we zo snel mogelijk een startdatum voor de werkzaamheden en kan het werk beginnen en u kunt zich verheugen op een nieuwe tuin.

Onze vakbekwame hoveniers zullen met plezier uw tuin aanpassen of opnieuw aanleggen, ze hebben alle benodigde machines en gereedschappen tot hun beschikking waardoor er erg professioneel en efficiënt gewerkt wordt tijdens de aanleg van de tuin.

We hechten veel waarde aan nazorg

Na de oplevering van de tuin zijn we uiteraard niet buiten beeld, we blijven nauwbetrokken bij de ontwikkeling van de beplanting, gazons en bijvoorbeeld de helderheid van het vijverwater na de vijveraanleg zodat u start met een uitstekende basis, nazorg is een erg belangrijk punt en hier hechten we dan ook zeer veel waarde aan.

Tuinonderhoud: een onderhoudsplan dat bij uw budget past

Ook op het gebied van tuinonderhoud kunnen onze hoveniers u zeker van dienst zijn, dit kan gaan van een jaarlijkse snoeibeurt tot het wekelijks grasmaaien, in overleg met u maken we een passend onderhoudsplan dat past bij uw budget. Onze vakbekwame hoveniers zullen met plezier uw tuin onderhouden zodat u onbezorgd kunt genieten van een mooie tuin.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie

Zoekt u een goede hovenier in de omgeving van ’t Harde? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in de afgelopen jaren reeds veel tuinen aangelegd en onderhouden in ’t Harde. Wij kunnen u als Hoveniersbedrijf van dienst zijn met alle werkzaamheden in de tuin op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Bekijk onze tuinfoto’s voor een groot aantal van door ons aangelegde voorbeeldtuinen en bel of mail ons snel voor een vrijblijvende afspraak!

Hovenier Epe en alle omliggende plaatsen

We werken in de regio Epe en alle omliggende plaatsen. Al onze hoveniers hebben zeer veel kennis en ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Op onze website vindt u informatie over alle facetten van ons hoveniersbedrijf; van tuinontwerp tot en met tuinonderhoud, van tuinaanleg tot en met tuinrenovatie en van een kleine voortuin tot en met grote groenprojecten. We laten u op onze site een groot aantal mooie voorbeeldtuinen zien zoals we al eerder hebben aangelegd.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op