Title Image
Grasmaaien

Grasmaaien in Epe en omgeving

Bent u het zat om iedere week uw maaimachine weer uit de schuur te halen? Heeft u een behoorlijke gazon rond uw bedrijf? of bent u in verband met uw gezondheid niet in staat om uw gras wekelijks te maaien? Bespaar uzelf tijd en geld! Laat uw gazon tegen zeer scherpe tarieven wekelijks maaien door de gazonspecialisten van Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe zodat u tijd aan andere dingen kunt besteden en geen omkijken heeft naar uw gazon en vraag snel een offerte aan.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Professionele maaimachines

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe beschikt over een zeer professioneel machinepark en maakt iedere week de vaste maaironde langs een groot aantal tuinen in de omgeving van Epe, door de vele maaiklanten kunnen we steeds efficiënter en goedkoper grasmaaien.

Voor wie?

Het grasmaaien kan gaan van een klein stukje in de voortuin met een zelfrijdende duwmotormaaier tot het maaien van een bedrijfstuin, camping of landgoed met de grootste zitmaaier met een maaidek van 1,80 meter breed; voor ieder gazon is een geschikte grasmachine beschikbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Uw gazon het hele seizoen in topconditie

Het grote voordeel van het uitbesteden van het maaiwerk is dat onze medewerkers uw grasmat wekelijks onder ogen krijgen en tuinadvies kunnen geven, mocht er zich een probleem voordoen zoals sneeuwschade, schade door emelten/engerlingen of heeft de grasmat echt voeding nodig dan zullen de medewerkers dit in overleg met u aanpakken, we kunnen u op deze manier prettig helpen waardoor de grasmat jaarrond optimaal blijft.

Vakantie-maaiservice

Ook de vakantieservice is erg gewild, Vos Tuinvisie biedt haar klanten de mogelijkheid om het gras te maaien tijdens hun vakantie afwezigheid, dit scheelt u weer afhankelijk te moeten zijn van een kennis of buurman. Op het moment van terugkomst van uw vakantie treft u een keurig gemaaid gazon en hoeft u niet meteen de maaimachine uit de schuur te halen. Dit kan als eenmalige service of als onderdeel van onze voordelige onderhoudsabonnementen waarmee we u het gehele jaar ontzorgen.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loene, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Vraag voor meer info of een scherpe offerte/maaicontract voor het maaien van uw gazon naar de mogelijkheden en bel 0578-561015 of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op