Title Image
Wilt u een moderne tuin?

Wilt u een moderne tuin?

Veel Nederlanders zijn er fan van; moderne tuinen. Een moderne tuin wordt gekenmerkt door symmetrie en strakke geometrische vormen en lijnen. Veel moderne tuinen zijn gericht op design, een rustgevende uitstraling, aansluiting met de lijnen van het huis, functionaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Doordat men eindeloos kan variëren, bestaat dé moderne tuin niet. Er is van alles mogelijk. Bij Vos Tuinvisie zijn we gespecialiseerd in tuinaanleg, waaronder ook de aanleg van moderne tuinen.

Inrichting van de moderne tuin

Wanneer u van plan bent om een moderne tuin aan te laten leggen, zijn er enkele zaken waar u aandacht aan zou moeten schenken. Let bij het inrichten van uw tuin op de volgende zaken:

  • Gebruik in het ontwerp heldere, rechte lijnen en zoek aansluiting op de lijnen van uw huis.
  • Maak gebruik van duurzame materialen die weinig onderhoud vergen en een tijdloze uitstraling hebben.
  • Gebruik genoeg beplanting om de balans tussen ‘steen’ en ‘groen’ te vinden.
  • Maak vooral gebruik van rustgevende kleurtinten, zoals zwart, wit, grijs en groen.
  • Gebruik eventueel kleurrijke accessoires of beplanting, zodat uw tuin niet te steriel wordt.

GeĂŻnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Mogelijkheden moderne tuin bij Vos Tuinvisie

Bij Vos Tuinvisie zijn de mogelijkheden op het gebied van moderne tuinen eindeloos. Wij luisteren allereerst naar uw wensen en ideeën en zullen deze vervolgens zo perfect mogelijk in uw tuin verwerken. Door gebruik te maken van onze jarenlange expertise op het gebied van tuinaanleg zorgen wij ervoor dat u een moderne tuin krijgt met voldoende sfeer die perfect aansluit bij uw woning.

Hulp bij de aanleg van uw moderne tuin

Bent u op zoek naar een moderne tuin? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Het is vaak erg prettig om eerst eens een ronde door de tuin te doen. U zult zien dat er dan, mede door de neutrale blik van de medewerkers van Vos Tuinvisie, heel andere ideeën naar voren komen. Veel mensen vinden het namelijk erg lastig om de bestaande tuinsituatie weg te denken en met een blanco tuin te beginnen. Daniël Vos heeft al veel creatieve 3D-tuinontwerpen gemaakt en heeft hierdoor veel ervaring in het schetsen van tuinsituaties.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op