klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Gazonaanleg

Gazonaanleg Epe en omgeving.

Vos Tuinvisie uit Epe heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van gazons in Epe en omgeving. Het aanleggen van een gazon is een vak apart en vraagt dan ook om de nodige kennis en ervaring. Vos Tuinvisie heeft zich hier als gazonspecialist dan ook vakkundig in ontwikkeld. Alle benodigde machines om een gazon aan te leggen zijn beschikbaar en u heeft binnen een handomdraai een prachtig gazon in uw tuin. Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte voor de aanleg van uw gazon in Epe of omgeving?

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Grondbewerking bij de aanleg van een gazon

Het inzaaien van een gazon kan iedereen, maar het meest belangrijke onderdeel bij de aanleg van een gazon is de ondergrond. Daarom is de grondbewerking vooraf minstens zo belangrijk. Met specialistische machines in alle maten bewerkt Vos Tuinvisie uit de Epe de ondergrond op de juiste manier zodat de grond goed waterdoorlatend en luchtig is. In veel gevallen is de ondergrond voor de aanleg van een gazon vastgereden door machines tijdens bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden, vaak wordt alleen de toplaag een beetje losgefreesd en het graszaad al ingezaaid met gevolg dat het gras niet voldoende kan afwateren en wortelen. Er ontstaat in deze gevallen een storende laag waardoor water niet kan worden afgevoerd met als gevolg dat het gras zich niet zal ontwikkelen, de graswortels kunnen hun weg niet vinden en zullen wegrotten vanwege het overtollige vocht.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen

Verschillende soorten graszaad

Er zijn uiteraard diverse soorten graszaad op de markt maar Vos Tuinvisie werkt als gazonspecialist uitsluitend met graszaad van zeer hoge kwaliteit omdat u als het goed is nog jarenlang van een kwalitatief goed gazon wilt genieten. In tuinen in een bosrijk gebied wordt veelal gewerkt met een schaduwmengsel wat beter bestand is tegen een wat donkerdere ligging, er wordt altijd gewerkt met een sterk mengsel wat goed kan gedijen in de situatie waar het wordt ingezaaid.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en Overijssel en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de omgeving van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Dalfsen, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg, Ermelo en Oldebroek.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op