klanten beoordelen ons met een
   
Title Image

Aanleg bostuinen

Aanleg Bostuinen

Een feest van prachtige bomen, weelderige struiken, vaste schaduwplanten en slingerpaadjes; dát is een bostuin. Het aanleggen van bostuinen is iets wat Vos Tuinvisie uit Epe als geen ander kan. Dankzij onze grote ervaring met het aanleggen van bostuinen op de Veluwe, beschikken wij over veel specialistische kennis. Wij weten precies welke plant het wel of niet goed doet op schrale grond. En ook hoe een gazon in een bostuin toch mooi te houden is.

Ontwerpen van bostuinen

Daniël Vos ontwerpt regelmatig prachtige bostuinen waarin de bossfeer volop aanwezig is. Hierbij wordt rekening gehouden met alle consequenties van de schaduw, de schrale grond en de droogte in een bostuin. Ook het aanleggen van een zo natuurlijk mogelijk ogende vijver is een specialisatie van Vos Tuinvisie.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Beregeningsinstallatie

Er spelen een aantal facetten mee bij de aanleg van een bostuin. Niet iedere plant groeit als vanzelfsprekend op bosgrond. In veel gevallen is het raadzaam een beregeningsinstallatie aan te leggen, wat droogte op de zandgrond voorkomt.

Welke planten zijn geschikt voor uw bostuin?

De keuze van beplanting is erg bepalend voor de natuurlijke look van een bostuin. Zo werken wij veel met Rhododendrons, Tsuga’s, Varens, Krenten, Bosbessen en een groot aantal andere planten, die goed gedijen op de bosgrond. Bloeiende schaduwplanten vormen de bodemlaag en zorgen voor veel kleur, vooral in het voorjaar. Schaduwplanten zijn er in allerlei soorten en maten zoals bladhoudende planten, zeer geschikt om rust en balans te creëren. Of bodembedekkende planten, voor een prachtige oppervlaktebegroeiing tussen meerdere heesters.

Op avontuur in uw eigen tuin

Wilt u een natuurlijke en weelderige tuin waarin u op avontuur kunt en waar altijd wel weer iets nieuws te ontdekken valt? Dan is een bostuin iets voor u! Neem vrijblijvend contact op met Vos Tuinvisie en overleg wat wij kunnen betekenen om uw ideale bostuin te realiseren.

Referenties

“Een goede keus ”
Als wij door Epe fietsen vinden wij het opvallend dat de tuinontwerpen van Vostuinvisie eruit springen. Op het moment dat wij besloten hadden om onze tuin aan te laten passen was de keuze eenvoudig. Nu onze tuin is aangepast en er weer tiptop bij ligt, weten wij dat het echt een goede keus is geweest. De kleine aanpassingen hebben ervoor gezorgd dat het lijkt alsof het een compleet nieuwe tuin is.

Fam. Mulder
Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op