klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Gazon verticuteren

Gazon verticuteren

Bent u op zoek naar een hovenier in Epe en omgeving om uw gazon te verticuteren met een professionele machine? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie aan het juiste adres!

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Gazon verticuteren

Onkruid, mos en grasmaaien zorgen voor een soort viltlaag op uw gazon waar water, licht en lucht moeilijk doorheen komen. Een dunne viltlaag, van zo’n één centimeter, is goed voor het gazon omdat deze beschermt tegen de hitte en het verlies van water. Maar wanneer de viltlaag te dik wordt is het belangrijk om deze te verticuteren. Dit zorgt ervoor dat het gras weer kan ademen en dat het water weer bij de wortels van het gras kan komen. In het kort:

  • Gazon verticuteren om het gras weer te laten ademen
  • Het water kan weer bij de wortels komen
  • Met behulp van een professionele verticuteermachine

Gazon verticuteren: hoe gaan wij te werk?

Na de vorstperiode, in maart of april, moet het gazon geverticuteerd worden. Bij Vos Tuinvisie werken we met een professionele verticuteermachine om mos en dood gras uit uw gazon te verwijderen. Het gezond gras krijgt vervolgens weer de kans om zich goed te ontwikkelen. Na het verticuteren kunnen we uw gazon bemesten met organische meststof. Naast het verticuteren van uw gazon raden we ook aan om uw gazon te beluchten. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond weer los en luchtig wordt, waardoor de wortelvorming van het gras bevordert wordt. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als hovenier in Epe en omgeving en u kunt het onderhoud van uw gazon dus gerust aan ons overlaten.

Wilt u uw gazon laten verticuteren door een echte gazonspecialist? Dan zijn wij u graag van dienst. Met onze professionele machines voeren we graag het onderhoud van uw gazon uit. Bel naar 0578 561015 of neem contact op via ons contactformulier.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Wij kunnen u als ervaren hovenier en gazonspecialist vakkundig informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien. Meer weten? Neem een kijkje bij de onderhoudsabonnementen van Vos Tuinvisie.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Hovenier Epe en alle omliggende plaatsen

We werken in de regio Epe en alle omliggende plaatsen. Al onze hoveniers hebben zeer veel kennis en ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Op onze website vindt u informatie over alle facetten van ons hoveniersbedrijf; van tuinontwerp tot en met tuinonderhoud. Van tuinaanleg tot en met tuinrenovatie en van een kleine voortuin tot en met grote groenprojecten. We laten u op onze site een groot aantal mooie voorbeeldtuinen zien zoals we al eerder hebben aangelegd.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder bedienen wij klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op