Title Image

Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen in Epe en omgeving!!!

Gladheidsbestrijding en sneeuwruimen in Epe e.o.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie doet veel aan gladheidsbestrijding bij particulieren en bedrijven in Epe en omgeving. Wilt u als bedrijf uw klanten met een gerust hart kunnen ontvangen tijdens de winterperiode zonder het risico te lopen dat klanten uw bedrijf niet kunnen bereiken of bent u als particulier niet in staat om uw oprit of het paadje naar uw voordeur sneeuwvrij te maken? Vos Tuinvisie biedt u tegen zeer scherpe wintertarieven de mogelijkheid om tijdens gladheid of sneeuwval uw verhardingen sneeuwvrij te houden. Wij verzorgen de gladheidsbestrijding en het sneeuwruimen in de plaatsen Epe, Heerde, Emst, Vaassen, Apeldoorn, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Elburg, ‘t Harde, Oldebroek, Oene, Nunspeet, Elspeet en alle omliggende plaatsen.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Goed voorbereid

Vos Tuinvisie uit Epe is goed voorbereid op de winter, zo staan de pallets strooizout al te wachten, de strooiwagentjes zijn paraat en de minishovels met sneeuwschuiver draaien al warm. Vos Tuinvisie beschikt over voldoende capaciteit om uw bestrating binnen een handomdrai sneeuwvrij te maken tijdens de wintermaanden. Veel bedrijven en particulieren vinden het prettig dat er een bedrijf is dat de gladheidsbestrijding van hun bestrating in Epe en omgeving verzorgt, u maakt hierover vooraf duidelijk  afspraken met Vos Tuinvisie uit Epe zodat u er van op aan kunt dat uw straatje er schoon bij ligt tijdens de winter.

Het team staat voor u klaar!

Het vakkundige team van Vos Tuinvisie uit Epe staat al te popelen om te gaan sneeuwruimen. De 6 vaste medewerkers kunnen in drie teams op pad gaan om paden, opritten en parkeerplaatsen sneeuwvrij te maken. Bel of mail snel om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Snoei en zaagwerk met winterkorting

Tijdens de wintermaanden geeft Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe hoge winterkorting op de normale arbeidstarieven, de winter is de ideale periode om de tuin te snoeien, alle beplanting is in rust en bijna alle planten kunnen tijdens de winter gesnoeid worden. Daarnaast doet Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe veel aan boomverzorging, het tijdens de winterperiode kappen of snoeien van bomen is ideaal, loofbomen zijn uit het blad waardoor het makkelijk werkt en de kans op het beschadigen van vaste planten etc. is vele malen kleiner als het omzagen van bomen tijdens het seizoen. Boomverzorging in Epe en omgeving is dan ook een van de specialisaties van Vos Tuinvisie.

Bekijk onze tuinfoto’s voor een goede indruk van ons bedrijf en de werkzaamheden die we reeds hebben verricht.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Neem vandaag contact met ons op!

Hovenier Vos Tuinvisie werkt dus in een grote regio om Epe en heeft reeds vele klanten aan een mooie tuin kunnen helpen. Onze klanten zijn tevreden en delen graag hun ervaringen. In de omgeving van Epe helpen we regelmatig klanten met hun tuin en we zijn in bezit van een keurmerk.

Mogen we u ook van dienst zijn bij gladheidsbestrijding of sneeuwruimen?

Neem snel contact op voor meer informatie over snoeien of een tuinonderhoudscontract en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel 0578-561015!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op