Tuinonderhoud

Vakkundige tuinonderhoud?

Heeft u geen tijd, of bent u niet in staat uw tuin zelf te onderhouden? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Vos Tuinvisie uit Epe. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden u de juiste hulp bij het onderhoud van uw tuin. Van onkruid wieden en het omspitten van de moestuin, tot het compleet snoeien van de hele tuin. Het uitbesteden van het onderhoud aan uw tuin geeft u rust en tijd voor andere zaken. Vos Tuinvisie helpt reeds jaren vele klanten in Epe en omgeving. Wij beschikken over alle mogelijke machines om het tuinonderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Maak gebruik van onze onderhoudsabonnementen

Direct weten waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Lees meer

Tuinonderhoudsplan op maat

Voor iedereen is er een onderhoudsplan op maat. Dit kan variëren van één of twee keer per jaar een goede snoeibeurt, tot het wekelijks grasmaaien. Al onze hoveniers beschikken over zeer ruime kennis en ervaring op het gebied tuinonderhoud. Ook het kappen van bomen valt onder onze diensten; van de vergunningsaanvraag t/m het weg frezen van de stronken. We proberen zoveel mogelijk dezelfde onderhoudsmedewerkers in te plannen per klant, zodat er een prettige en duurzame relatie ontstaat. Hierdoor worden veel misverstanden voorkomen. Dit wordt doorgaans als prettig ervaren en het scheelt tijd, omdat de medewerker de tuin op z’n duimpje leert kennen. Woont u in de buurt van Epe en zoekt u hulp bij het onderhoud van de tuin? Neem dan snel contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvend afspraak. Kijk naar de ervaringen van andere klanten voor een goede indruk van het bedrijf.

Veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is wel degelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur, de behandeling van bijvoorbeeld gazons.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u prima informeren en adviseren. Besteed gerust het onderhoud uit en laat uw tuin bijhouden. Onze hoveniers weten precies op welk tijdstip ze welke planten kunnen snoeien.

Afspraak maken
tuinonderhoud

De kosten voor het tuinonderhoud

De kosten van het tuinonderhoud zijn uiteraard sterk afhankelijk van uw wensen en de soort werkzaamheden. Gaat het om één keer per jaar de tuin snoeien of om het maandelijks bijhouden van de tuin? We proberen altijd een passend onderhoudsplan te bedenken, waarbij we de kosten voor u in de hand kunnen houden. Graag komen we vrijblijvend bij u langs en maken een inschatting van de kosten.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op