Title Image
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud? Vos Tuinvisie neemt al het werk uit handen

Heeft u weinig of geen tijd voor uw tuin? Of bent u niet in staat uw tuin zelf te onderhouden? Dan is Vos Tuinvisie dé specialist die het hele jaar voor u klaar staat. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden u de juiste hulp bij het onderhoud van uw tuin. Van onkruid wieden en het omspitten van de moestuin en tot het compleet snoeien van de hele tuin. Het uitbesteden van uw tuinonderhoud geeft u rust en tijd voor andere zaken. Vos Tuinvisie helpt al jaren vele klanten in Epe en omgeving. Wij beschikken over alle mogelijke machines om het tuinonderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Boek direct een van onze vakkundige hoveniers voor uw tuinonderhoud

Een hele dag of halve dag? Eén of twee hoveniers op uw klus? Bekijk direct waar u aan toe bent met onze vaste prijzen.

Boek nu uw hovenier!

Tuinonderhoudsplan op maat

Voor iedereen is er een onderhoudsplan op maat. Dit kan variëren van eenmalig uw tuin laten bijwerken door onze vakmensen, tot één of twee keer per jaar een goede snoeibeurt of  wekelijks grasmaaien. Al onze hoveniers beschikken over zeer ruime kennis en ervaring op het gebied tuinonderhoud. Ook het kappen van bomen valt onder onze diensten; van de vergunningsaanvraag tot het weg frezen van de stronken. Maakt u vaker gebruik van onze diensten dan proberen we zoveel mogelijk dezelfde onderhoudsmedewerkers in te plannen per klant, zodat er een prettige en duurzame relatie ontstaat. Hierdoor worden veel misverstanden voorkomen. Dit wordt door onze klanten als prettig ervaren en het scheelt tijd, omdat de medewerker de tuin op z’n duimpje leert kennen.

Vakantiehuisje, recreatiewoning of tweede huisje op de Veluwe?

Woont u in de buurt van Epe en zoekt u hulp bij het onderhoud van de tuin? Of beschikt u over een recreatiewoning, tweede huisje of vakantiewoning op de Veluwe en komt u niet toe aan uw tuin? Neem ook dan snel contact op met Vos Tuinvisie voor een vrijblijvende afspraak. Kijk naar de ervaringen van andere klanten voor een goede indruk van ons hoveniersbedrijf.

Tuinprofessionals met veel vakkennis

Het onderhouden van een tuin wordt door veel mensen onderschat. Er is namelijk veel kennis nodig voor: het op de juiste manier en het juiste tijdstip snoeien van beplanting, het verbeteren van de bodemstructuur en de behandeling van gazons zijn slechts enkele voorbeelden van belangrijk tuinonderhoud.

Al onze hoveniers hebben een zeer uitgebreide opleiding gevolgd voor deze tuinonderhoudswerkzaamheden. Zij kunnen u uitstekend informeren en adviseren. Besteed daarom het onderhoud uit aan Vos Tuinvisie en laat uw tuin vakkundig bijhouden om er het hele jaar optimaal van te genieten.

Afspraak maken
tuinonderhoud

Kosten voor tuinonderhoud

De kosten van het tuinonderhoud zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en het soort werkzaamheden. Gaat het om een eenmalige tuinklus, één keer per jaar de tuin snoeien of om het maandelijks bijhouden van de tuin? Wij bedenken altijd een passend onderhoudsplan voor uw specifieke situatie waarbij we de kosten voor u in de hand kunnen houden. We werken daarbij met vaste prijzen per halve of hele dag, met de mogelijkheid om een of twee hoveniers tegelijk in uw tuin aan het werk te hebben. Graag komen we vrijblijvend bij u langs en maken we een inschatting van de tijd en kosten. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op