Title Image
Boomverzorging

Boomverzorging in Epe of omgeving?

Boomverzorging is een van de specialisaties van Vos Tuinvisie uit Epe. Wij kunnen u helpen bij zowel het snoeien als het kappen van bomen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bomen kappen

Heeft u een boom in de weg staan op een moeilijke plaats? Vos Tuinvisie kan u helpen met het kappen van de boom. Door middel van klimwerk, een hoogwerker of een telekraan worden bomen die op een moeilijke plaats staan verwijderd. Zo kunnen we u zelfs in de meest lastige situaties helpen bij het bomen kappen in Epe en omgeving. Het stobben frezen en eventueel aanplanten van een nieuwe boom bij herplantingsplicht behoort ook tot de diensten van de boomverzorgers van Vos Tuinvisie. Boomverzorging is een veelgevraagde dienst bij ons hoveniersbedrijf.

 Snoeien van oude of monumentale bomen

Heeft u een oude monumentale boom in uw tuin staan en weet u zich geen raad met het snoeien van deze boom? Vos Tuinvisie beschikt over zeer veel kennis en ervaring voor wat betreft het snoeien van bomen en kan de boom met behoud van model en waarde op een zeer vakkundige wijze voor u snoeien. De boom wordt eerst geïnspecteerd en beoordeeld en daarna zullen we in overleg met u de boom snoeien zodat deze vitaal en gezond blijft. Een professioneel staaltje boomverzorging. Omdat we in een bosrijk gebied wonen, is het erg belangrijk dat wij u kunnen helpen bij het kappen van bomen in de omgeving van Epe.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Boomstobben wegfrezen

Het frezen van boomstronken met een stobbenfrees behoort ook tot onze mogelijkheden. Waar de stronken zich ook in de tuin bevinden; we komen er met een machine altijd wel bij. We maken gebruik van verschillende soorten machines zodat we op elke plek in de tuin kunnen komen.

Extra diensten bij boomverzorging

Het leveren van openhaardhout of het kloven van uw eigen hout in Epe en omgeving is ook een optie, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vos Tuinvisie komt graag vrijblijvend een kijkje nemen in uw tuin om in te kunnen schatten wat de kosten zijn voor het snoeien of verwijderen van de bomen in uw tuin.

Heeft u een herplantingsplicht van de Gemeente Epe of omstreken gekregen? Vraag naar de mogelijkheden voor het leveren en planten van een nieuwe boom.

Winterkorting op boomverzorging

Tijdens de winterperiode van december t/m februari kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke winterkorting. Dit is ook de ideale periode om een boom te snoeien of te kappen, omdat loofbomen dan hun blad dan kwijt zijn. Staat bij u een boom in de weg en wilt u deze boom laten kappen? Of bent u op zoek naar een andere vorm van boomverzorging? Vraag dan snel naar de mogelijkheden bij Vos Tuinvisie.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op