Title Image
Tuinhuizen en overkappingen

Tuinhuizen en overkappingen

Bent u op zoek naar een specialist voor de aanleg van uw tuinhuis of overkapping? Vos Tuinvisie is u graag van dienst. Ga niet zelf tobben met een gammel bouwpakket van de bouwmarkt, maar kies voor een duurzaam en solide tuinhuis, schuur of overkapping helemaal op maat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Solide en degelijke schuur, overkapping, tuinhuis, poolhouse, veranda, carport of technische ruimte op maat.
  • Alle afmetingen zijn mogelijk, Vos Tuinvisie bouwt alles zelf.
  • Uw tuingebouw of overkapping wordt gemaakt door onze vakbekwame medewerkers die hierin zijn gespecialiseerd.
  • Vos Tuinvisie maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materiaal zoals Douglas voor een robuuste uitstraling.
  • Stevige en duurzame manier van bouwen, met bijvoorbeeld robuuste Douglas staanders van 15×15 of 20×20 cm, betonnen poeren en degelijke betonnen opsluitbanden om contact met de ondergrond te vermijden.
  • Tevens werken we veel met Zweeds Rabat (gepotdekselde wanden) voor een sfeervolle uitstraling.
  • Geïsoleerde wanden en daken zijn ook mogelijk.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Tuinhuizen, blokhutten en schuren

Een tuinhuisblokhut of schuur in uw tuin is niet alleen reuze makkelijk om spullen op te bergen of om een knusse plek te creëren, het staat ook nog eens leuk. Tegenwoordig ziet u regelmatig kant-en-klare bouwpakketten voorbijkomen bij de bouwmarkten. Maar wist u dat de kwaliteit en stabiliteit van deze tuinhuisjes en kapschuren flink te wensen over laat? Schakel daarom een specialist in om een veilig, stevig en robuust tuinhuisje, blokhut of tuinschuur voor u te bouwen. Zo bent u verzekerd van langdurige kwaliteit en kunt u elke maat kiezen die u maar wilt; wij bouwen immers alles zelf en leveren maatwerk van hoog kaliber.

Overkappingen en carports

Terrasoverkappingen en carports zijn eveneens één van onze specialisaties. Aan de hand van uw wensen bouwen wij uw overkapping of carport zoals u graag zou willen, met eventuele duren en ramen aan de juiste zijde en qua afmetingen exact passend bij uw situatie. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardig materiaal, het liefst Douglas voor een robuuste uitstraling.

Veranda in uw tuin

Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige veranda. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, helemaal op maat voor u ontworpen door onze specialisten. Zo kunt u vele jarenlang genieten van uw veranda.

Afspraak maken
tuinhuis

Luxe poolhouses

Een poolhouse in uw tuin geeft u de mogelijkheid om uw eigen ontspanningsruimte thuis te realiseren. Denkt u bijvoorbeeld aan een thuisspa met jacuzzi of sauna. Wij kunnen ook een kleedruimte en douche inbouwen, indien u wenst zelfs een gastenverblijf. Natuurlijk is er de mogelijkheid om een technische ruimte te integreren. Al uw wensen kunnen worden gerealiseerd door Vos Tuinvisie.

Veranda in uw tuin

Geniet nog meer van uw tuin met een prachtige veranda. Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal, helemaal op maat voor u ontworpen door onze specialisten. Zo kunt u vele jarenlang genieten van uw veranda.

Profiteer van onze totaaltuinservice

Profiteer van een tuinspecialist die al uw werkzaamheden uit handen neemt. Niet alleen de aanleg of renovatie van uw tuin, maar ook de aanleg van een zwemvijver of zwembad en de bouw van uw tuinhuis, overkapping, veranda of carport. Zo brengt u alle tuingerelateerde werkzaamheden onder bij één specialist en bent u verzekerd van topkwaliteit.

Neem snel contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Bel 0578-561015 of vul ons contactformulier in en wij bellen u graag terug.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op