De 5 zekerheden van stichting tuinkeur

Stichting Tuinkeur.Tuinkeur

Wanneer u kiest voor een hovenier met een TuinKeur-keurmerk, dan kiest u voor 5 zekerheden:

Professionaliteit

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk is gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat het bedrijf professioneel te werk gaat en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Betrokkenheid

Bij een hovenier met een TuinKeur-keurmerk staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Vakbekwaamheid

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk heeft veel vakkennis. Zo kan het bedrijf u altijd met raad en daad verder helpen.

Service

Een hovenier met het tuinkeur keurmerk levert optimale service en nazorg.

Kwaliteit

Een hovenier met een TuinKeur-keurmerk levert u goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden? In dat geval zal het bedrijf alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur of ga terug naar de homepage van Vos Tuinvisie, hovenier uit Epe

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op