Title Image
Tuinberegening

Tuinberegening

Een tuinberegening aanleggen in uw tuin is een verstandige keuze, dit kan gaan van een paar tappunten in uw tuin tot een volautomatische beregeningsinstallatie die uw tuin automatisch beregent tijdens uw vakantieafwezigheid op het moment dat het nodig is. Er wordt voor elke tuinsituatie een afgestemde tuinberegening bedacht met de juiste soorten sproeiers op de juiste plaats.

Tuinberegening en vakantie

Lijkt het u niet ideaal om op vakantie te kunnen gaan zonder uw buren te hoeven vragen om uw beplanting of gazon in de gaten te houden? Een tuinberegening met een automaat is voorzien van een regensensor die meet of uw tuin wel of geen water nodig heeft, op het moment dat het heeft geregend zal het systeem en de pomp in rust blijven maar tijdens droge dagen krijgt uw tuin een frisse douche in de vroege ochtenduren.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Werkwijze

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met hoogwaardige beregeningsmaterialen, onder hagen worden druppelsystemen gebruikt, in kleine borders worden vernevelaarsproeiers geplaatst en in de grotere borders en gazons wordt gewerkt met zogenaamde popupsproeiers die uit het zicht zijn als het systeem buiten werking is. Voor een goed beregeningsplan of een stuk advies bent u bij Vos Tuinvisie aan het juiste adres.

Ook in bestaande tuinen is vrij eenvoudig een beregeningsinstallatie aan te brengen, dit gebeurt door middel van een luchtgestuurde grondraket die de waterleidingen ondergronds aanbrengt waardoor niet de hele tuin op de schop hoeft. Op deze manier is er gemakkelijk een beregeningsinstallatie aan te brengen in een reeds volgroeide tuin.

In veel gevallen word er bij de tuinaanleg meteen nagedacht over het besproeien van de tuin, op dat moment zijn onze hoveniers toch met de juiste machines aan het graven en kunnen we gemakkelijk een aantal waterleidingen ingraven, dit bespaart zowel tijd als geld.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 voor een vrijblijvend gesprek of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op