acties

Maak nu kans op € 1.000,- cashback!

WORD EEN CASHBACK-WINNAAR!

U heeft een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor, professionele ondersteuning van uw tuinplezier. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet TuinKeur, waar wij bij zijn aangesloten, er nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback op uw factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1000 retour krijgen op hun factuur.

HOE DEEL TE NEMEN?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van recensie website HovenierNederland.

Meedoen aan de actie in 2 eenvoudige stappen:

  • Schrijf hier een recensie over onze werkzaamheden.
  • Vink aan dat u meedoet met de CASHBACK-actie.

 

RECENSIE GESCHREVEN, EN DAN?

Elke eerste week van de maand worden er drie winnaars getrokken. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als u één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2018. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

WORD OOK EEN CASHBACK-WINNAAR!


Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met meer dan tien jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op
Neem contact op