Title Image
Bomen kappen Epe

Bomen kappen in Epe en de regio

Wanneer is het tijd een boom te kappen? Als een boom in een slechte conditie verkeert en deze een gevaar vormt voor de directe omgeving. Schakel dan een specialist in, die veilig en efficient te werk gaat. Vos Tuinvisie is gespecialiseerd in het kappen van bomen. Ook wanneer deze op een uiterst lastige plek staan. Uw professionele en deskundige boomverzorger in Epe en de regio.

Juiste inschatting

Het kan zijn dat er erg weinig ruimte is om de boom heen, denk aan de bomen in een woonwijk. Daar hebben wij een oplossing voor, de boom wordt van bovenaf ontleedt. Dit doen wij uiterst nauwkeurig en met zorg. Het kan even wat tijd in beslag nemen, maar de boom is dan wel weg! Bomen mogen niet zomaar gekapt worden, overleg met ons over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Gezonde bomen? Bomen snoeien?

Wilt u één of meerdere bomen gezond houden, er nog jaren van genieten, maar groeit deze inmiddels wel uit de kluiten? Of staan er jonge bomen in de tuin en wilt u deze beheerst laten groeien? Als de bladeren van de takken zijn gevallen, is dat het beste moment om te snoeien. Er is nu goed te zien welke takken verwijdert kunnen worden. Het nalaten van het snoeien van jonge bomen is zonde, omdat deze nog zo te vormen zijn dat er een gezonde kroon ontstaat. Bij een volwassen boom verwijderen we beschadigde, zieke en dode takken. Ook voor het zagen, rooien of vellen van bomen kunt u bij ons terecht.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Meer weten over bomen kappen Epe?

Wilt u graag meer informatie over de deskundige boomverzorging van Vos Tuinvisie? Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Ook voor het kappen van bomen in Nunspeet, Hattem, Apeldoorn, Zwolle en andere plaatsen in de regio.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op