Title Image
Bomen opruimen?

Bomen opruimen?

Zijn er bomen in uw tuin omgewaaid tijdens een zware storm? Wij komen graag uw bomen opruimen. Al onze onderhoudsmedewerkers bij Vos Tuinvisie uit Epe zijn gespecialiseerd in het opruimen van omgewaaide bomen, we beschikken dan ook over zeer professioneel materieel om bomen te kappen te snoeien en op te ruimen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bomen kappen of snoeien.

Heeft u een slechte of dode boom in uw tuin staan of een boom met veel dood hout? Wij kunnen u in al deze gevallen als geen ander helpen. Bj Vos Tuinvisie uit Epe bent u aan het juiste adres om een boom te laten kappen of snoeien. We werken door middel van klimtechnieken op plaatsen waar we niet met een hoogwerker bij kunnen waardoor iedere boom te snoeien of te kappen is.

Stormschade

Heeft u stormschade door een omgevallen boom? Vos Tuinvisie kan een officieel taxatierapport voor uw verzekering verzorgen met het ingeschatte schadebedrag aan uw tuin, woning of schuur. Op het moment dat uw verzekering akkoord geeft verhelpen wij de schade en nemen u deze zorg uit handen. Vos Tuinvisie werkt nauw samen met diverse lokale aannemers en dakdekkers waardoor een schade in zeer korte tijd op een professionele wijze verholpen kan worden.

Werkwijze

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken, dit gebeurt d.m.v. klimtechnieken waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op zodat het de medewerkers zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Het afval zoals de takken en de boomstammen word netjes afgevoerd en de boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te planten.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Herplantplicht?

Heeft u een herplantplicht van uw gemeente gekregen, vraag naar de mogelijkheden voor het leveren en planten van een nieuwe boom. Wij kunnen u alle soorten bomen van hele kleine tot hele grote bomen leveren en planten. Vraag naar de mogelijkheden.

Winterkorting

Tijdens de winterperiode van december t/m februari kunt u tevens gebruik maken van een aantrekkelijke winterkorting, dit is ook de ideale periode om een boom te snoeien of te kappen omdat loofbomen hun blad dan kwijt zijn. Staat u een boom in de weg en wilt u deze boom laten kappen? Vraag dan snel naar de mogelijkheden bij Vos Tuinvisie.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Nieuwsgierig geworden? Bel dan snel 0578-561015 of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op