Title Image

Bomen snoeien bomen kappen Epe

Bomen snoeien bomen kappen Epe

Bomen snoeien bomen kappen Epe | U zoekt een deskundig hovenier voor het snoeien of kappen van een boom of meerdere bomen? Hovenier Vos Tuinvisie is ervaren en werkt met vakkundige hoveniers die de tuinklus voor u klaren. Staat er een boom in de weg en wordt het hoog tijd deze te kappen? Of is er een boom die uit de kluiten groeit en een snoeibeurt geen kwaad kan? Maak een afspraak, wij komen bij u langs en verhelpen uw probleem.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bomen snoeien

Nadat de bladeren zijn gevallen, breekt de tijd aan om bomen te snoeien. Het is ideaal omdat juist nu de takstructuur goed zichtbaar is. Goed te zien is, welke takken weggehaald kunnen worden. De meeste mensen zijn niet zomaar in staat een boom te snoeien. Het vereist een vakkundig oog om te zien welke bomen gesnoeid moeten worden en hoe dat moet. Daarom kunt u het beste een hovenier in de hand nemen. Het niet snoeien van jonge bomen kan zonde zijn, een jonge boom (voor de sier) kan gevormd worden zodat er een gezonde kroon ontstaat. Bij een volwassen boom gaat het vooral om het verwijderen van beschadigde, zieke en dode takken. Wanneer de kroon onevenwichtig groeit, en bijvoorbeeld te zwaar wordt, is het van belang deze uit te dunnen.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Bomen kappen

Een boom rooien, zagen, kappen of vellen? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie in Epe is uw specialist die veilig en professioneel te werk gaat. Gaat het om één of meerdere bomen? Leg de aanvraag bij ons neer en wij stellen een plan op. Een boom kappen is soms een noodzaak, wanneer deze bijvoorbeeld in slechte conditie verkeert. Om veiligheid voor de omgeving te waarborgen is het dan zinvol de boom te kappen. Meestal is er weinig ruimte beschikbaar, als er andere bomen omheen staan of wanneer de boom in een huizenblok staat. Dan kan de boom van bovenaf ontleed worden. Als hovenier weten wij een oplossing voor ieder ‘bomen probleem’!

Info over bomen snoeien bomen kappen Epe?

Wilt u bomen in uw tuin laten snoeien? Of staat er een boom in de weg die gekapt moet worden? Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Onze hoveniers zijn goed opgeleid en werken met passie voor het vak. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak direct een afspraak voor boomverzorging Heerde, Epe, boomverzorging Apeldoorn, Nunspeet etc.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op