klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Boomverzorging Apeldoorn: Vos Tuinvisie

Boomverzorging Apeldoorn

Boomverzorging Apeldoorn? Daar schakelt u Vos Tuinvisie voor in! Door onze jarenlange ervaring kappen en snoeien wij efficiënt en netjes. En dat tegen een aantrekkelijke prijs. Tijdens de winterperiode van december t/m februari kunt u bovendien gebruik maken van een aantrekkelijke korting! Dit is de ideale periode om een boom te snoeien of te kappen, omdat loofbomen hun blad dan kwijt zijn.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Boomverzorging Apeldoorn: onze specialiteit

De boomverzorgers van Vos Tuinvisie zijn onder meer gespecialiseerd in het opruimen van omgewaaide bomen. Wij kunnen zelfs een officieel taxatierapport voor uw verzekering verzorgen bij schade. Wij schatten zo het schadebedrag aan tuin, woning of schuur. Bij goedkeuring van de verzekeraar verhelpen wij vervolgens de schade voor u. Hiervoor werken wij samen met lokale aannemers en dakdekkers. Maar ook bomen in uw tuin kappen of snoeien wij graag wanneer ze te groot worden of in de weg staan. Een slechte of dode boom komt de uitstraling van uw tuin tenslotte niet ten goede. Wij maken gebruik van goed, professioneel materieel. Staat de boom op een plek die niet bereikbaar is per hoogwerker? Dan kunnen onze hoveniers gebruik maken van klimtechnieken. Zo is elke boom door ons te snoeien of kappen.

Nieuwe beplanting

Bij het snoeien en kappen houden wij uiteraard rekening met de rest van uw tuin. Wij voorkomen schade, door de boom in kleine stukjes af te breken. Grote toppen worden afgevangen door middel van touwen met katrollen en vangbollen. Het afval voeren wij uiteraard netjes af en de boomwortels kunnen wij voor u wegfresen. Dit maakt het mogelijk om nieuwe beplanting te plaatsen. Soms krijgt u bijvoorbeeld een herplantplicht van uw gemeente. Vos Tuinvisie kan direct een nieuwe boom voor u leveren en planten. Wij kunnen u alle soorten bomen leveren, van groot tot klein. Boomverzorging Apeldoorn? Dat laat u dus met een gerust hart over aan Vos Tuinvisie!

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Direct een boomverzorger inhuren

Wilt u direct een hovenier inschakelen? Of heeft u eerst een aantal vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Ons advies is gebaseerd op professionele kennis en jarenlange ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in zowel tuinontwerp als tuinaanleg en tuinonderhoud. U kunt ons inschakelen voor al uw tuinideeën!

Vos Tuinvisie – boomverzorging Apeldoorn en omstreken. Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

tuinkeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op