Title Image
Boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde

Boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde

Boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde | Hovenier Vos Tuinvisie is gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. Staat er een boom in de weg in uw tuin? Dan kunnen wij deze boom voor u kappen. De hoveniers van Vos Tuinvisie zijn ervaren specialisten en gaan vakbekwaam te werk. Middels klimwerk, een hoogwerker of een telekraan worden bomen, die op een moeilijke plaats staan, verwijderd. Neem contact op voor meer informatie over boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde. Wij kunnen u helpen tot in de moeilijkste situaties.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Herplantplicht

Bij het kappen van bomen geldt vaak ook verplichting tot het planten van nieuwe bomen. Het kappen van bomen bui­ten de be­bouw­de kom, geeft de wettelijke verplichting deze bin­nen drie jaar te her­plan­ten. De herplantplicht geldt niet bij het kappen van een oppervlak van maximaal 10 are (1.000 m2) of rijbeplanting van maximaal 20 bomen. Vos Tuinvisie kan u helpen bij het herplanten van bomen. Denk hierbij aan het stobben, frezen en eventueel aanplanten van één of meerdere nieuwe bomen. Ook in hele moeilijke situaties kunnen wij u helpen met het kappen van bomen.

Oude of monumentale bomen snoeien

Wellicht staat er een prachtige oude monumentale boom in uw tuin, waar u zich geen raad mee weet. Hoog tijd deze boom te snoeien? Bij Vos Tuinvisie beschikken we over de juiste kennis en ervaring om bomen op vakkundige wijze te snoeien. Uiteraard blijft het model behouden. Allereerst inspecteren en beoordelen wij de boom, waarna wij in overleg gaan snoeien. Zo blijft uw boom vitaal en gezond! De omgeving van Epe is een bosrijk gebied, daarmee is er genoeg te snoeien.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Over boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde

Boomverzorging Heerde, boomadvies Heerde. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het snoeien en kappen van één of meerdere bomen? Wilt u graag een afspraak maken voor persoonlijk advies? Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Bij Vos Tuinvisie weten wij wel raad met bekapping en besnoeiing, ook bij moeilijke gevallen.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op