Title Image

Boomverzorging Vaassen

Boomverzorging in Vaassen

Bent u woonachtig in Vaassen, of de regio daarvan, en zoekt u een bekwaam hovenier? Voor het snoeien en/of kappen van bomen, kunt u het beste een professional in de hand nemen. Dit is belangrijk vanwege het behoud van de kwaliteit van de bomen, en voor uw eigen veiligheid. Vos Tuinvisie heeft veel ervaring met boomverzorging, of het nu gaat om een kleinere boom of om een joekel van een boom. Onze hoveniers gaan vakbekwaam te werk, en maken indien nodig gebruik van een hoogwerker of telekraan.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Bomen kappen in moeilijke situaties

Gaat het om een boom op een lastige plek? Ook daar weten wij raad mee. Het veilig onderhouden en kappen van bomen, daar gaat het om. Staat er een boom behoorlijk in de weg in de tuin, of juist op een openbare plek? Is er erg weinig ruimte om de boom heen? Neem contact op met Vos Tuinvisie, wij zien iedere situatie als een uitdaging deze zo veilig mogelijk op te lossen!

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Houd oude en monumentale bomen vitaal en gezond!

Ook als het gaat om het snoeien van hele oude of monumentale bomen, kunt u een afspraak maken. Wij dragen er zorg voor dat de boom zijn oorspronkelijk staat behoud, maar op een veilige en gezonde manier verder kan groeien. Vos Tuinvisie beschikt over de kennis en de ervaring om dit op de juiste manier te doen. Na een inspectie van de boom, geven wij een plan en bij akkoord gaan we snoeien.

Boomverzorging Vaassen? Vraag een offerte aan!

Neem voor de verzorging en het onderhoud van uw boom contact op met Vos Tuinvisie. Wij zijn gevestigd in Epe en werkzaam in een groot deel van Gelderland en Overijssel. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak. Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op