Title Image

Boomverzorging Zwolle

Vos Tuinvisie, voor boomverzorging in Zwolle

Vos Tuinvisie is specialist wat betreft het verzorgen en onderhouden van één of meerdere bomen. Bomen kappen, snoeien of helemaal verwijderen? Neem contact op over de mogelijkheden van boomverzorging in Zwolle en de regio. Onze hoveniers gaan veilig en professioneel te werk.

Wat verstaan wij onder boomverzorging?

Bij Vos Tuinvisie kunnen wij het volgende voor u betekenen, op het gebied van boomverzorging:

  • Bomen kappen. Soms verkeert een boom in een danig slechte conditie dat deze een gevaar vormt voor de directe omgeving. Vos Tuinvisie heeft hier ruime ervaring mee. Veilig en efficiënt kappen wij uw bomen.
  • Bomen snoeien. Het snoeien van bomen houd de groei en bloei gezond. Onderhoud zorgt ervoor dat de boom lange tijd gezond meegaat en in de omgeving blijft passen.
  • Boomstronken uitfrezen. Vos Tuinvisie kan voor u de onderkant van een gekapte boom uitfrezen. Dit komt ter sprake wanneer u een nieuwe boom of plant wilt plaatsen.
  • Bospercelen aanleggen. Voor het aanleggen van bospercelen kunt u ons ook in de hand nemen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Boomverzorging Zwolle, de voordelen

Wat zijn de voordelen van de hoveniersdiensten van Vos Tuinvisie?

  • Wij zijn werkzaam in de zakelijke en de particuliere markt.
  • Jarenlange ervaring en passie voor het groene vak.
  • Snel ter plaatse, indien nodig.
  • Vakkundig werk en groene nazorg.
  • Scherpe prijzen, vraag een vrijblijvende offerte aan.
  • Wij komen graag bij u langs!

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Interesse in onze diensten?

Heeft u interesse in boomverzorging of één van onze andere hoveniers werkzaamheden en klussen? Onze hoveniers beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om uw project te laten slagen. Wij zijn getraind om op veilige wijze in bomen te klimmen en de klus te klaren. Bel 0578 561015 of mail info@vostuinvisie.nl. Boomverzorging Zwolle, voor het onderhoud van uw bomen. Vos Tuinvisie is ook actief in Epe, Heerde, Nunspeet, Vaassen, Hattem, Apeldoorn, ’t Harde, Oldebroek en Elburg.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op