Verdient u ook € 1000,- met uw nieuwe tuin

Verdient u ook € 1000,- met uw nieuwe tuin?

Een prachtige nieuwe tuin én € 1000,- cashback? Bij Vos Tuinvisie kan het! Natuurlijk vinden wij het vooral belangrijk dat u tevreden bent over uw nieuwe tuin. Laat u dit aan ons weten door middel van een recensie, dan belonen wij u graag door u kans te laten maken maar liefst € 1000,- van uw factuur van ons terug te krijgen!

Kies voor dé TuinKeur-hovenier in Epe

Als u hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie inschakelt om uw tuin aan te leggen of onderhouden, haalt u een echte TuinKeur-hovenier in huis. U bent er dankzij dit keurmerk van verzekerd dat de hovenier die voor u aan de slag gaat professioneel, betrouwbaar, vakbekwaam en servicegericht is en hoge kwaliteit biedt. Dat zijn immers de 5 zekerheden die het keurmerk TuinKeur garandeert!

Maar er is meer! Als dank voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier, geeft TuinKeur elke maand diverse prijzen weg. Van een jaarabonnement op het tijdschrift Groei & Bloei tot maar liefst € 1000,- cashback op uw factuur! Wint u de spectaculaire hoofdprijs? Dan krijgt u de helft van uw factuur zo weer op uw bankrekening teruggestort, tot een maximum van € 1000,-. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is ons te laten weten hoe tevreden u bent met uw tuin!

Tuinkeur

Tevreden klanten

Uiteraard is ons belangrijkste uitgangspunt een tevreden klant. Wij zien u graag gelukkig met uw nieuwe tuin: daar doen we het allemaal voor! Daarom willen we ook graag weten hoe u onze service heeft ervaren en wat u van het eindresultaat vindt. Uw recensie kan ons immers helpen onze dienstverlening nog verder te verbeteren! Bovendien maakt u het met uw recensie voor andere geïnteresseerden mogelijk om zich een objectief beeld te vormen van ons hoveniersbedrijf en onze dienstverlening. Wij belonen u dan ook graag voor de moeite die u neemt om een recensie achter te laten.

Hoe doet u mee met de cashback-actie?

Meedoen aan deze spectaculaire actie is heel eenvoudig. U hoeft alleen maar hier een recensie te schrijven over onze werkzaamheden en daarbij aan te vinken dat u mee wilt doen aan de cashbackactie. Elke eerste week van de maand kunt u de uitslag van de trekking vinden op www.tuinkeur.nl/acties en op de Facebook-pagina van TuinKeur.

Wint u de hoofdprijs van tot wel € 1000,- cashback? Dan komen we met een team van TuinKeur persoonlijk bij u langs om de prijs uit te reiken! Zo waren we onlangs in Vaassen, waar we meneer en mevrouw de Witte, klanten van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie, mochten verrassen met hun gewonnen cheque van € 1000,-!

Wilt u net als meneer en mevrouw De Witte genieten van uw prachtige nieuwe tuin én daarbij kans maken op een jaarabonnement op het tijdschrift Groei & Bloei of de hoofdprijs van tot wel € 1000,- cashback? Schakel dan onze TuinKeur-gecertificeerde hoveniers in om uw klus te klaren! Neem snel contact met ons op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen, dan bespreken we direct al uw wensen en ideeën.

Deze actie loopt van maart t/m november 2019. Kijk voor alle actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/acties/voorwaarden.

Neem contact op