Title Image
Fam. Bolink uit Zwolle erg tevreden over de vijveraanleg van Hovenier Vos Tuinvisie uit Epe

Fam. Bolink uit Zwolle erg tevreden over de vijveraanleg van Hovenier Vos Tuinvisie uit Epe

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is veel werkzaam in Zwolle en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten over tuinaanleg in Zwolle. Hieronder de ervaring van de Familie Bolink uit Zwolle over Hovenier Vos Tuinvisie.

Renovatie vijver januari 2013

“Alle mensen van Vos Tuinvisie nogmaals heel hartelijk bedankt!

Na zelf een tijdje aan te hebben gemodderd met onze lekke vijver in Zwolle hebben we  toch besloten een vijverspecialist te raadplegen. Die hebben we gevonden in “Vos tuinvisie”. Zij zouden, in januari, onze vijver renoveren.
Aanvankelijk waren we een beetje huiverig: Kan dit wel in januari? Hoe gaat het met onze oever- en vijverplanten? En hoe vergaat het de talloze kikkers, salamanders, vissen e.d. die onze vijver bevolken?

We kregen uitgebreid uitleg en advies over de vijveraanleg. Kortom: Het zou allemaal goed komen!

En inderdaad…..het kwam goed, er is geen woord teveel gezegd. De jongens van hovenier Vos Tuinvisie die de werkzaamheden aan de vijver uitvoerden werkten hard en erg netjes. Alle vijverplanten en dieren werden in een aparte bak geplaatst en er werd heel zorgvuldig mee omgesprongen. Later werd alles teruggezet in de vijver. Ook de oeverplanten werden weer op de plek geplaatst. We hebben er zelf nauwelijks werk mee gehad. Alleen het terras goed navegen. We kregen ook nog allerlei tips van deze vakmensen die we ter harte namen.

Nu, eind mei, hebben we al 3 salamanders gespot, is er kikkerdril in de vijver gelegd en hebben de vissen het prima naar de zin. We hebben extra vijver- zuurstof- en oeverplanten aangeschaft( het was wel eens goed om de oude planten uit te dunnen) en de vijver en tuin staan er mooi bij.

Nu nog wachten op het mooie weer………Dan kunnen we er nog meer van genieten.

Alle mensen van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie nogmaals heel hartelijk bedankt!

Rob en Terry Bolink, Zwolle”

Hovenier heeft vijver in Zwolle opnieuw aangelegd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2013 de vijver van Fam. Bolink uit Zwolle gerenoveerd. De oude tuin werd gesloopt en een compleet nieuwe tuin aangelegd. de oude, lekke vijver werd gesloopt en een nieuwe vijver werd naar volle tevredenheid aangelegd.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Bolink was op zoek naar een goede vijverspecialist in de buurt van Zwolle die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de vijver. De oude vijver was lek en Daniël Vos van Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe zag al snel dat er een aantal gaten in het oude pvc-folie zaten die door een reiger waren veroorzaakt, hij adviseerde om de vijver te renoveren d.m,v, een nieuwe asoberand en rubberfolie aan te brengen. Deze werkzaamheden werden in allemaal Zwolle uitgevoerd.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

Mogen we u ook van dienst zijn?

Neem snel contact op voor meer informatie over snoeien of een tuinonderhoudscontract en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel 0578-561015!

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op