Title Image
Fam. Nijkamp uit Epe zeer tevreden over tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe

Fam. Nijkamp uit Epe zeer tevreden over tuinaanleg door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Nijkamp uit Epe.

“Warm aan te bevelen!”

“Ook wij behoren vanaf heden tot het selecte gezelschap dat Vos Tuinvisie warm zal aanbevelen! Dankzij Daniel, Hans en Rik kunnen wij nu volop genieten van onze prachtige tuin!
Vanaf het allereerste moment, was er tussen ons en Daniel die klik, die uiteindelijk voor dit prachtige eind-resultaat gezorgd heeft!
Door vakkundige, zeer vriendelijke medewerkers is onze tuin nu een plaatje! Regelmatig stoppen er nu auto’s of wandelaars, (zelfs collega-hoveniers van Daniel!!), om even een foto te maken. Groter compliment kun je toch niet krijgen!
Nogmaals een bedankje richting Hans en Rik, voor de prettige, gezellige samenwerking, met als resultaat dus deze prachtige tuin, waarvan we nu met volle teugen kunnen en gaan genieten!”

Bennie en Roos Nijkamp. (Recensie door Fam. Nijkamp, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet opnieuw aangelegd.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft de tuin van Fam. Nijkamp in het voorjaar van 2013 flink onder handen genomen, er is in eerste instantie een tuinontwerp gemaakt voor de tuin rondom de jaren 30 woning van Fam. Nijkamp. Na goedkeuring van het plan en de offerte is er een prachtige tuin aangelegd met twee terrassen, een strakke gemetselde vijver met waterspuwers, veel mooie beplanting en sfeervolle tuinverlichting van In-Lite.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Nijkamp was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. De complete tuin werd opnieuw aangelegd binnen een strakke afgesproken planning. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd. Het ging bij deze klus dus om een flinke tuinrenovatie in Epe waarbij uiteindelijk een compleet nieuwe tuin is aangelegd naar volle tevredenheid van de klant. Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

 

Mogen we u ook van dienst zijn?

Neem snel contact op voor meer informatie over snoeien of een tuinonderhoudscontract en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel 0578-561015!

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op