Title Image
Fam. van Essen uit Epe zeer tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Fam. van Essen uit Epe zeer tevreden over hovenier Vos Tuinvisie

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie is ook werkzaam in Epe en ontvangt regelmatig recensies van tevreden klanten uit die plaats. Hieronder de ervaring van de Familie Van Essen uit Epe.

“Goed advies en mooi ontwerp

Bij Vos Tuinvisie een tuinontwerp laten maken voor het aanleggen van onze tuin bij ons nieuwbouwhuis. Goed advies en een mooi ontwerp ontvangen waarmee goed rekening wordt gehouden met de wensen van de klant, maar ook met de privacy afscherming van de tuin. 
Verder het voor- en najaar onderhoud kunnen afspreken en dit onderhoud wordt telkens keurig zoals afgesproken uitgevoerd en naar alle tevredenheid.”

(Recensie door Fam. Van Essen, Epe)

Hovenier heeft tuin in Epe compleet gerenoveerd

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2011 de complete tuin van Fam. Van Essen uit Epe gerenoveerd. Het ging om een wat verouderde tuin met veel grote uit de kluiten gewassen coniferen bomen die gekapt moesten worden. Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft in het voorjaar van 2010 de tuin van Fam. van Essen van een metamorfose voorzien. Fam. van Essen uit Epe was op zoek naar een Hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw indelen van de tuin, ze hadden zelf na de bouw van hun woning de tuin voorzien van een grasmat en waren op zoek naar een creatief idee om de tuin wat op te leuken. In verband met de privacy zijn er een aantal Leilindes geplaatst in de achtertuin en er zijn een aantal Taxusblokken geplaatst met daarin dakplatanen om meer sfeer aan de tuin te geven. Veel bloeiende planten in de borders in de buurt van het terras zodat het tijdens de zomermaanden uitnodigt om buiten te gaan zitten.

Voltooide werkzaamheden door Vos Tuinvisie

Fam. Van Essen was op zoek naar een goede hovenier in de buurt van Epe die hun kon helpen bij het opnieuw aanleggen van de tuin. Deze werkzaamheden werden in allemaal Epe uitgevoerd.

Naast deze tuinwerkzaamheden hebben we als hovenier ook vele andere projecten voltooid. Bekijk onze tuinfoto’s

 

Mogen we u ook van dienst zijn?

Neem snel contact op voor meer informatie over snoeien of een tuinonderhoudscontract en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel 0578-561015!

Wij gaan de uitdaging aan

Elke opdracht op het gebied van tuinontwerp of tuinaanleg kan gerealiseerd worden door hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Voorbeelden

Ervaren

Met 18 jaar ervaring als bedrijf in Epe en zeer veel praktische vakkennis als hoveniers kunnen wij in al uw tuinonderhoud en tuinaanleg voorzien.

Neem contact op

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ’t Harde, Elburg en Oldebroek.

Ons bedrijf is Tuinkeur gecertificeerd, Tuinkeur is een kwaliteitskeurmerk voor groene ondernemers en geeft u de zekerheid met een betrouwbaar en professioneel bedrijf in zee te gaan. Voor meer info kijk op onze tuinkeur pagina.

TuinKeur gecertificeerd

Neem contact op