Title Image

Grafbeplanting

Grafbeplanting

Heel iets anders dan de tuin beplanten of bloemen in huis verzorgen, is grafbeplanting. Dat uw dierbaren niet meer bij u zijn, betekent uiteraard niet dat u niet uitstekend voor hun laatste rustplaats wilt zorgen. Wij helpen u daar graag bij! Neem contact met ons op om te bespreken wat wij als ervaren hoveniersbedrijf in Epe voor u en uw overleden dierbare kunnen betekenen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Graf aanplanten

Er zijn talloze manieren om een graf aan te planten. Wat de beste manier is voor u, bespreken we samen. Kunt u het graf vaak bezoeken om de planten water te geven? Bent u in staat om de planten regelmatig te onderhouden? Wat zijn de regels voor grafbeplanting op de betreffende begraafplaats? Allerlei zaken waar u aan moet denken wanneer u een keuze maakt voor grafbeplanting. Maakt u zich echter geen zorgen. Wij hebben ruimschoots ervaring met grafbeplanting en denken graag met u mee.

Graftuintje; de juiste keuze van planten

Zeker wanneer uw dierbare zelf van planten hield, is het natuurlijk een mooi gebaar om zijn of haar graftuintje sfeervol te beplanten. Een graf aanplanten is echter heel iets anders dan een tuin aanplanten. In een tuin hebben planten de ruimte om te groeien, maar op een graf moeten ze met slechts beperkte ruimte al het effect van een volgroeide tuin geven.

Planten zoals een klimop zijn bijvoorbeeld minder geschikt voor een graftuintje, omdat deze al snel de hele begraafplaats over kruipen. Rozen moeten regelmatig gesnoeid worden, dus is het van belang dat iemand in de familie deze taak op zich neemt. Daarnaast is het handig om te weten of het graf zich voornamelijk in de zon of in de schaduw bevindt, zodat de grafbeplanting ook hierop aangepast kan worden.

Naast al deze factoren waar rekening mee gehouden dient te worden, is het natuurlijk vooral ook belangrijk om planten te kiezen die passen bij de overledene. Wij helpen u graag om met grafbeplanting een laatste eerbetoon te brengen aan uw dierbare.

Offerte aanvragen

Grafbeplanting Epe en omgeving

U kunt bij ons terecht voor grafbeplanting in Epe en omgeving. Diverse graftuintjes in Apeldoorn, Zwolle, Heerde, Wapenveld, Hattem en Vaassen zijn al door ons aangelegd. Wij werken met diverse soorten planten en maken graag een compleet beplantingsplan voor u.

Samen bespreken we wat bij de overledene past, welke beplanting goed bij de locatie en stijl van het graf aansluit en wat uw wensen zijn. Afhankelijk van hoe regelmatig u het graf verwacht te zullen bezoeken, kiezen we bijvoorbeeld voor meer onderhoudsvriendelijke grafbeplanting of planten die weinig water nodig hebben. Neem gerust contact met ons op om al uw wensen en behoeften te bespreken.

Waar kunt u hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie inschakelen?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze grootste klantenkring woont in de omgeving van Epe en in Epe zelf.
Wij leggen ook vaak tuinen aan en verzorgen het tuinonderhoud voor onze klanten in de volgende plaatsen: Apeldoorn, Beekbergen, Beemte Broekland, Dalfsen, Doornspijk, Eerbeek, Elburg, Elspeet, Emst, Hattem, Heerde, Loenen, Nunspeet, Oene, Oldebroek, Olst, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Twello, Uddel, Vaassen, Veessen, Vierhouten, Vorchten, Wapenveld, Welsum, Wenum, Wijhe en Zwolle.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op