Title Image
Kunstgras leveren en aanleggen

Kunstgras leveren en aanleggen in de tuin?

Kunstgras leveren en aanleggen in uw tuin? Neem snel contact op met Vos Tuinvisie. Wij zijn een gecertificeerde kunstgras dealer. Ons kunstgras wordt bestempeld als een zeer goed product voor een zeer nette prijs.

Waarom kiezen voor kunstgras?

Kunstgras is tegenwoordig meer dan een mat met plastic sprietjes. In de afgelopen twintig jaar heeft kunstgras een ware revolutie doorgemaakt. Kunstgras is te verkrijgen in vele soorten, maten en kleuren. Kunstgras heeft van nature een aantal voordelen ten opzichte van regulier gras. Ten eerste is kunstgras altijd groen! (Of de kleur die u heeft gekozen). Ook is kunstgras ideaal voor uw kinderen. Een potje voetbal of hockey in de tuin speelt erg plezierig op een kunstgras mat. Ook gaat kunstgras erg lang mee.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Wat kunt u zoal met kunstgras?

Voor informatie over de verschillende soorten kunstgras en de toepassingen komen we graag bij u langs. Wij nemen onze showkoffer mee met allerlei monsters. Zo krijgt u een goede indruk van de verschillende soorten kunstgras. Tegenwoordig is kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden van echt gras, mede door de natuurlijke uitstraling.

Ons kunstgras is zeer slijtvast en goed bestand tegen UV straling en chloor. Vos Tuinvisie kan u adviseren in de keuze van het soort kunstgras en verzorgt tevens het leveren en aanbrengen van kunstgras in uw tuin.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Bel nu voor meer informatie naar 0578-561015 of stuur een vraag/bericht via het contactformulier!

Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok! Nooit is er iets teveel als je een vraag stelt; altijd een topservice. Zoek je een bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen dan is de keus niet erg moeilijk: Ben of mail Vos Tuinvisie. Fam. Van ‘t Hof

Nieuwsgierig geworden?

Bel 0578-561015 of mail info@vostuinvisie.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op