klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Olijfbomen en oude fruitbomen in bakken leveren en plaatsen?

Olijfbomen en oude fruitbomen in bakken leveren en plaatsen?

Bent u op zoek naar een olijfboom , oude fruitboom of andere exclusieve bomen in bak? Vos Tuinvisie uit Epe verzorgt het voor u. Wij leveren en plaatsen olijfbomen en oude fruitbomen in een grote regio, vraag dus snel naar de mogelijkheden en prijzen. Vos Tuinvisie levert snel en vakkundig tegen zeer nette prijzen, vraag dus snel een offerte aan voor uw olijfboom of fruitboom.

Levering en plaatsing van Olijfbomen en oude fruitbomen.

Veel leveranciers leveren alleen de boom maar niet de plantbak waar de boom in moet komen te staan, daarnaast spelen er meerdere factoren mee waar kennis voor nodig is. Zo hebben olijfbomen een goede afwatering in de bak nodig wat veel mensen niet weten, hydrokorrels zijn dus absoluut een vereiste bij het plaatsen van een olijfboom in een bak boven de grond. Daarnaast is het raadzaam om een olijfboom in een bak op wielen of pootjes te plaatsen zodat deze in de winterperiode d.m.v. een palletwagen, heftruck of minishovel op een beschutte plaats neer te zetten zijn. Olijfbomen die voldoende afgehard zijn in Nederland kunnen in principe tegen een temperatuur van -10 graden Celsius maar fijn vinden ze het niet en er zal in veel gevallen wel wat vorstschade optreden, daarom is het verstandig om de olijfboom te beschermen met een ademende winterhoes. Daniël Vos uit Epe bekijkt uw wensen en geeft u het juiste advies voor uw situatie.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Diverse plantbakken mogelijk voor een olijfboom of oude fruitboom.

Er zijn diverse mogelijkheden qua soorten plantbakken voor een lijfboom of oude fruitboom, geeft u ons aan middels een foto waar uw voorkeur naar uitgaat en wij vinden de juiste combinatie voor u. Wij doen u een scherp voorstel om de juiste maat olijfboom of oude fruitboom te leveren in de door u gewenste plantenbak en kunnen u deze tot op uw terras afleveren. Wij werken met makkelijke machines en gereedschappen om de bomen op iedere gewenste plaats in de tuin te krijgen, zo werken wij ook regelmatig met een mobiele- of telekraan om bijvoorbeeld olijfbomen in plantbakken op een balkon of dakterras te plaatsen.

Werkwijze bij het snoeien en kappen van bomen

Veel schade aan de rest van de tuin kan worden voorkomen door de boom in kleine stukjes af te breken. Dit gebeurt door middel van klimwerk waardoor de boom niet in één keer een deel van de tuin hoeft te vernielen. Grote toppen van bomen worden afgevangen aan touwen met katrollen en vangbollen vangen de klap van een zware top op, zodat het de medewerkers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt bij deze tak van boomverzorging. Het afval, zoals de takken en de boomstammen, wordt netjes afgevoerd. De boomwortels kunnen worden weg gefreesd zodat het weer mogelijk is om nieuwe beplanting aan te brengen in uw tuin. Ook een houtversnipperaar is op het hoveniersbedrijf in Epe aanwezig, waardoor het takhout indien gewenst versnipperd en hergebruikt kan worden op een bospaadje.

Meer weten? Neem contact op.

Geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op