Title Image

Schone vijver

Laat uw vijver schoonmaken: voor een schone vijver

Met onze jarenlange ervaring in de aanleg en het onderhoud van tuinvijvers, kunt u ons met een gerust hart inschakelen voor het schoonmaken van uw vijver. Vos Tuinvisie is een echte specialist in het verhelderen van troebel water. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij voor ieder probleem een oplossing. Last van lekkages of erg vuil water? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Zuurstofplanten en UV-lamp

Bij een grote vijver is het van belang dat deze zichzelf onderhoudt, wegens de grote hoeveelheid water. De aanwezigheid van zuurstofplanten bevordert de afbraak van schadelijke stoffen en het omzetten ervan in zuurstof. Algengroei blijft hierdoor beperkt. Wanneer er vis zwemt in de vijver kan dit het water sneller vertroebelen door de ontlasting van de vissen. De installatie van een vijverfilter met UV-lamp is dan zeker aan te bevelen. Het filter van de UV-lamp neemt het vuil op. Daarna gaat het gezuiverde water terug de vijver in, de UV-lamp doodt schadelijke bacteriën en algen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Het meten van de waterbalans

Schakel Vos Tuinvisie in voor het meten van de waterbalans. Onze hoveniers zijn echte professionals met gedegen ervaring en vakkennis. Bovendien hebben wij passie voor ons vak, wat toch echt wel een must is. Wij meten de waterbalans van zowel grote- als kleine vijvers, met- en zonder vissen etc. Essentiële factoren voor het meten van de waterbalans zijn de PH-, GH- en KH-waarde. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor het meten van deze waardes.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Periodiek onderhoud voor een schone vijver

Ook voor periodiek onderhoud t.b.v. een schone vijver kunt u ons inschakelen, zo voorkomt u (ernstige) lekkages en overmatige algengroei. Neem hiervoor contact op, dan maken we gezamenlijk een planning. Het water van uw tuinvijver laten testen? Vos Tuinvisie verheldert uw vijver op grondige wijze. Wij zijn gevestigd in Epe en ons werkgebied omvat heel Gelderland.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en bel 0578-561015 of stuur uw bericht/vraag via ons contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op