klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Schuttingen en afscheidingen plaatsen

Schuttingen en afscheidingen plaatsen

Een schutting of ander type afscheiding plaatsen zoals een haag of hederascherm kan erg bepalend zijn voor de uitstraling van en tuin, kiest u voor het plaatsen van een beukenhaag, taxushaag of hederascherm, of gaat u juist voor het plaatsen van een schutting van geïmpregneerd hout, larixhout, douglashout, gepotdekseld zweeds rabat of juist voor onderhoudsarm composiet of schanskorven? Er zijn zeer veel mogelijkheden wat het plaatsen van een schutting, haag of andere afscheiding betreft, laat u daarom een vrijblijvend adviseren door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Degelijke schutting plaatsen in Epe en omgeving voor een nette prijs

Vos Tuinvisie plaatst regelmatig erg degelijke schuttingen in de buurt van Epe maar ook op de rest van de Veluwe, er wordt altijd gewerkt met duurzame en kwalitatief erg goede materialen. Het plaatsen van een schutting is vakwerk, laat het daarom over aan de vakman en geniet van een prachtige schutting in uw tuin. In overleg met u plaatsen we de schutting die bij u past, er zijn veel mogelijkheden en we leggen u alle verschillen graag uit.

Haag planten

Wilt u graag een haag laten planten? Laat u dan eens vrijblijvend adviseren door Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie uit Epe, er zijn namelijk veel mogelijkheden. Kiest u voor een bladverliezende sfeervolle Beukenhaag of gaat u juist voor een strakke wintergroene Taxushaag met een moderne uitstraling, afhankelijk van uw situatie zullen wij een advies geven en met u meedenken wat in uw geval de beste keuze zal zijn.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Hederascherm plaatsen

Wilt u graag een Hederascherm laten plaatsen? Dat is iets wat Vos Tuinvisie als geen ander kan, iedere lengte of hoogte is bespreekbaar en er wordt uitsluitend met kwalitatief goede materialen gewerkt. U heeft de keuze uit het plaatsen van een kant en klaar Hederascherm of een Hederascherm met Hedera’s die door een betonstaalmat gevlochten worden. Het verschil is dat u na het plaatsen bij een kant en klaar scherm meteen meer privacy heeft. Laat u eens informeren over de mogelijkheden en de prijzen.

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en Overijssel en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal schuttingen gaplaatst in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Dalfsen, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op