Title Image

Sierbestrating Heerde

Sierbestrating Heerde – Vakkundige bestrating van uw tuin!

Voor de aanleg van sierbestrating kunt u gerust contact opnemen met Vos Tuinvisie. Wij zijn de professionele hovenier voor al uw tuin ideeën. Bij sierbestrating kunt u denken aan klinkers, terrastegels, stenen, tuinbestrating, tuintegels, maar ook bij de keuze van een schutting.

Tuin ideeën en tuin advies

Heeft u zelf tuin ideeën over de aanleg en de sierbestrating? Overleg graag al uw wensen met ons. Onze deskundige hoveniers kunnen u helpen bij het maken van een tuinontwerp. Van bestrating tot aan de aanleg en het onderhoud. Daarnaast kunnen wij u prima adviseren voor het beste resultaat!

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Sierbestrating

Overleg uw wensen en ideeën met ons! Bij sierbestrating kunt u denken aan:

  • Terrastegels
  • Gebakken stenen
  • Keramische tegels
  • Natuursteen
  • Betonklinkers
  • Straatbakstenen

Ervaring en expertise

In de loop der jaren heeft Vos Tuinvisie veel ervaring opgedaan met het bestraten- en de aanleg van tuinen. Daarmee hebben wij ook veel kennis in huis gehaald en expertise ontwikkeld. U kunt rekenen op onze professionaliteit en creativiteit! Wat betreft de sierbestrating kunnen we er echt wat moois van maken. Het leggen van bestratingen is een vak apart, daarom zijn al onze stratenmakers goed opgeleid. Aan de fundatie van bestrating doen wij geen concessies.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Tuinbestrating veranderen?

Wilt u de huidige bestrating van uw tuin veranderen? Laat dan eerst een tuinontwerp maken. De indeling van de tuin wordt namelijk bepaald door de lijnen van de bestrating. Voor sierbestrating Heerde bent u bij Vos Tuinvisie aan het juiste adres. Neem contact op voor alle voorkomende bestratingswerkzaamheden.

Vraag een offerte aan voor sierbestrating Heerde!

Bent u geïnteresseerd in de bestratingswerkzaamheden van Vos Tuinvisie? Wij zijn gevestigd in Epe, maar werkzaam in de gehele regio. Van Apeldoorn, Nunspeet, Vaassen, Zwolle, Oldebroek tot aan Elburg, etc. Onze vakbekwame hoveniers staan klaar, u kunt rekenen op onze kwaliteit en service.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor meer informatie 0578-561015 of stel uw vraag via het contactformulier

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op