klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Trampoline laten ingraven?

Uw trampoline vakkundig laten ingraven?

Vos Tuinvisie kan het plaatsen en ingraven van een trampoline op een nette en degelijke manier voor u verzorgen. U kunt kiezen voor een standaard in-ground trampoline, maar we plaatsen ook regelmatig standaard trampolines in de grond. Wij werken met een kunststof randafwerking, om het instorten van de randen te voorkomen. Zo ontstaan er geen gevaarlijke situaties. Het gazon, de beplanting of bijvoorbeeld boomschors kan op deze manier tot aan de trampoline worden aangebracht.

Trampoline ingraven

Trampoline in de tuin laten plaatsen in Epe?

Het laten plaatsen of ingraven van een trampoline in de tuin, kunnen wij als geen ander voor u verzorgen. Wij plaatsen regelmatig trampolines van alle soorten en merken in Epe en omgeving, tegen nette tarieven. Vraag naar de mogelijkheden en de kosten.

Zoekt u een hovenier die uw tuin op professionele wijze aanlegt? Vos Tuinvisie heeft alles in huis om uw droomtuin te realiseren. In samenwerking met onze vakkundige hoveniers, zult u de aanleg van uw tuin als zeer prettig ervaren en straks genieten van een erg mooie tuin. Bent u benieuwd naar onze manier van werken en wilt u graag foto’s of recensies bekijken? Neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking en wij zullen u zeker niet teleurstellen.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

We zouden graag een vrijblijvende afspraak met u maken om uw tuinsituatie te bespreken. Aan de hand daarvan kunt u een tuinontwerp laten maken, of in eerste instantie een schetsontwerp. Zo krijgt u een idee hoe de tuin er uit zal gaan zien na de tuinaanleg. Dat is uiteraard afhankelijk van uw smaak en wensen.

  • Houdt u van een strakke, moderne tuin of bent u meer van een weelderige, romantische tuin met veel bloemenborders?
  • Misschien bent u geïnteresseerd in het aanleggen van een vijver of zwemvijver, of kiest u juist voor het aanleggen van een groot gazon voor een rustig beeld in de tuin. Iedere tuin is voor ons ‘natuurlijk uniek’.
  • Het aanleggen van tuinen in Epe en omgeving is de hoofdzaak van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie. Daarnaast houden we ons uiteraard ook bezig met het onderhouden van de reeds aangelegde tuinen.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Offertetraject

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan maken wij graag een offerte voor de aanleg van de tuin. Deze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Op het moment van opdracht geeft Vos Tuinvisie een startdatum waarop de tuinaanlegwerkzaamheden zullen gaan starten. De tuinmaterialen worden besteld en werktekeningen voor de uitvoering worden uitgedraaid; de tuinaanleg kan beginnen! Reeds vele tuinen in Epe en omgeving zijn aangelegd door Vos Tuinvisie, zie ook de ervaringen van klanten.

Werkwijze

  • In de meeste gevallen wordt na het uitzetten van de maten en hoogtes in de tuin, begonnen aan het grondwerk voor de bestratingen in de tuin. Hiervoor beschikt Vos Tuinvisie uit Epe over alle benodigde tuinmachines.
  • Het ingraven van eletrakabels t.b.v. de tuinverlichting of vijverfilterinstallaties zijn ook belangrijke punten, achteraf kan dit in een bestaande tuin zeer veel tijd gaan kosten.
  • Na het realiseren van de bestratingen zijn eventuele waterpartijen en vijvers aan de beurt. Vijveraanleg is tevens één van de specialisaties van Vos Tuinvisie.
  • Na de vijvers/zwemvijver en eventueel bouwkundige elementen als tuinmuurtjes, schuttingen, blokhutten en broeikassen is het tijd voor beplanting.
  • Hagen worden aangeplant, heesters geplaatst en de vaste planten krijgen ook een plek volgens het vooraf gemaakte beplantingsplan.
  • Als laatste is het gazon aan de beurt. Dit kan in de vorm van graszoden leggen of inzaaien, afhankelijk van uw voorkeur. We hebben reeds veel klanten in Epe en omgeving geholpen bij het aanleggen van hun tuin.
  • Uiteindelijk alleen maar heerlijk genieten van de nieuwe tuin, in uw hangmat!

In welke regio werkt Vos Tuinvisie?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum, Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Een hoveniersbedrijf dat klinkt als een klok! Nooit is er iets teveel als je een vraag stelt; altijd TOP-service. Zoek je een bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen, dan is de keus niet erg moeilijk: Bel of mail Vos Tuinvisie. Fam. Van ‘t Hof

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op