klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Tuinrenovatie

Een flinke tuinrenovatie? Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie helpt!

Ook een tuin is tijdgebonden en niet altijd tijdloos, daarom is het af en toe nodig om bepaalde elementen te veranderen in de tuin. Tuinrenovatie kan gaan van het opnieuw indelen van een plantenborder tot het compleet aanpakken van de tuin inclusief nieuwe bestrating en afscheidingen. Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie heeft reeds zeer veel tuinen geronoveerd in Epe en omgeving. Dit kan gaan van een kleine aanpassing aan het beplantingsplan tot het compleet opnieuw aanleggen van de tuin. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw tuinsituatie te bespreken.

GeĂŻnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Een goed tuinplan is erg belangrijk

Als u plannen heeft om uw tuin te laten renoveren, neem dan eerst eens contact op met een hovenier voor een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunt u uw tuinwensen bespreken en kan de hovenier u adviseren of zelfs over gaan tot het maken van een tuinontwerp of beplantingsplan. Een goed tuinontwerp is de basis bij het renoveren van de tuin, aan de hand van het nieuwe tuinontwerp kunnen we u een offerte uitbrengen voor het aanleggen van de tuin. Vos Tuinvisie geeft u daarnaast tuinadvies om uw tuin in de toekomst goed te kunnen onderhouden.

Wat voor stijl tuin?

Er zijn heel veel verschillende soorten tuinen, afhankelijk van uw eigen smaak kiest u voor een strakke, moderne tuin, een stijlvolle tuin, een romantische tuin of juist en tuin met ronde lijnen en weelderige bloemenborders. Uiteraard is uw eigen smaak het meest bepalend bij de keuze voor de soort tuin die u gaat aanleggen, u moet kiezen voor de stijl die het beste bij u past zodat u zich prettig voelt in uw eigen omgeving, de tuin is immers een plek waar u veel tijd in doorbrengt tijdens het zomerseizoen. Het is uiteindelijk uiteraard aan u zelf of u de aanleg van de tuin zelf gaat doen of dat u het renoveren van de tuin wilt uitbesteden aan de hovenier. Kijkt u eens op onze fotopagina om een indruk te krijgen van alle verschillende stijlen tuinen die Vos Tuinvisie inmiddels heeft aangelegd in de buurt van Epe.

Offerte voor de aanleg van uw tuin

Na het maken van een tuinontwerp en een beplantingsplan stellen wij een offerte voor de aanleg van uw tuin voor u op. Onze offertes zijn erg duidelijk en overzichtelijk, zodat u goed kunt zien waar de kosten voor de tuinaanleg in gaan zitten. Zodra u Vos Tuinvisie opdracht geeft, spreken we een startdatum af waarop de tuinaanlegwerkzaamheden beginnen. De tuinmaterialen worden besteld en er worden werktekeningen voor de uitvoering gemaakt. De tuinaanleg kan nu beginnen!

Offerte aanvragen
tuinaanleg

Wat kan Vos Tuinvisie voor u betekenen?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie denkt graag met u mee over uw tuinrenovatie en kan desgewenst een nieuw tuinontwerp of beplantingsplan voor u maken. Als u dit ontwerp heeft goedgekeurd kunnen we u een scherpe offerte aanbieden voor de uitvoering van de tuinrenovatie aan uw tuin. Vos Tuinvisie is in de afgelopen jaren zeer veel betrokken geweest bij het renoveren van tuinen in Epe en omgeving.

Laat Vos Tuinvisie uw tuinrenovatie uitvoeren en geniet op korte termijn nog van een compleet nieuwe tuin!

Neem snel contact op voor meer informatie over snoeien of een tuinonderhoudscontract en stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel 0578-561015!

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur.

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op