klanten beoordelen ons met een
   
Title Image
Vijver repareren, lekkage opsporen

Vijver repareren, hoe doe ik dat?

Vijver repareren in Epe, Heerde, Nunspeet, Hattem, Apeldoorn, Zwolle, Vaassen of ’t Harde? Hovenier Vos Tuinvisie is gespecialiseerd in de aanleg van vijvers en zwemvijvers. Het opsporen van een lek in een vijver is vaak een lastige klus, maar toch is het veelal mogelijk. Het water zal zakken tot een bepaald niveau. Als u de waterspiegel op het niveau waar het water blijft staan afspeurt, moet u op die lijn het lek kunnen vinden. Ook kan het zijn dat een waterval of beekloop water verliest, waardoor het waterniveau van de vijver snel zal zakken. Planten aan de rand van een vijver die in het water hangen kunnen nadelig zijn. Deze planten kunnen tijdens de zomermaanden het waterniveau van de vijver behoorlijk laten zakken, zonder dat de vijver lek is.

Geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?

Neem contact met ons op en vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan, zodat wij samen met u kunnen kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

Vijverfolie

Er zijn verschillende soorten vijverfolie, maar Vos Tuinvisie werkt uitsluitend met Ecolan epdm rubberfolie. Rubberfolie heeft een erg lange levensduur, is bijna niet lek te krijgen door de grote rekbaarheid en is gemakkelijk te repareren net als een fietsband in geval van lekkage. Vos Tuinvisie is erkend Ecolan folie verwerker.

Het oude pvc folie heeft als groot nadeel dat het erg UV-gevoelig is, waardoor de bovenste rand vrij poreus en hard wordt en scheurtjes kunnen ontstaan. Doordat het folie erg stug is, kan het lek slecht gerepareerd worden. Er zal alsnog een nieuwe lap folie in de vijver gemaakt moeten worden.

Sfeer en leven in de tuin

Het kiezen voor een vijver bij het aanleggen van uw tuin geeft zeker meerwaarde; water geeft sfeer en leven in de tuin. Laat de vijver bij het maken van het tuinontwerp intekenen op een plek waar hij erg mooi uitkomt. Zo kunt u het hele jaar door genieten van het water in uw tuin.

Portfolio
vijveraanleg

Zoekt u hulp bij het opsporen van het lek in uw vijver?

Vijver repareren, Vos Tuinvisie helpt u graag bij het opsporen van het lek in uw vijver en de reparatie ervan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van vijvers en zwemvijvers en hebben, dankzij onze jarenlange ervaring, veel kennis op het gebied van vijvers.

Waar werken we?

Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie werkt met name in een groot deel van Gelderland en verzorgt alles op het gebied van Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud. De grootste klantenkring ligt in de buurt van Epe en in Epe zelf.

Verder hebben we een aantal klanten in de volgende plaatsen: Emst, Vaassen, Oene, Veessen, Vorchten, Heerde, Wapenveld, Hattem, Zwolle, Doornspijk, Nunspeet, Elspeet, Uddel, Vierhouten, Apeldoorn, Beekbergen, Loenen, Eerbeek, Beemte Broekland, Wenum , Twello, Wijhe, Olst, Welsum, Terwolde, Teuge, ‘t Harde, Elburg en Oldebroek.

Bekijk onze vermelding op de website van TuinKeur

TuinKeur gecertificeerd

Neem vandaag contact op met Vos Tuinvisie uit Epe

Neem contact op